Jessica

Ekman

Träning och nyttigheter

Publicerad 2017-08-14 19:24:59 i Allmänt,

Hej! 


Igår började jag dagen med att göra en smoothie gjord på avokado, mango, citron, ingefära, bladspenat och vatten. Sen en äggmacka till. Därefter vek jag om min garderob och tog hand om all tvätt som torkat. Efter lunchen blev jag själv då Erik åkte till Norrköping och kollade fotboll. Första gången jag var själv över en timme. Kändes skönt haha. Jag tog en jogg/PW-intervallrunda och gjorde situps när jag kom hem. Sen tog jag en dusch och gjorde en pedikyr. Tvättade kattburarna, pratade med Hella över 1 h på telefon och kollade på sista avsnittet av Big Little Lies. Fan vad jag kommer sakna den serien och så jävla tråkigt att de bara är 1 säsong. Innan jag la mig fixade jag inför första jobbdagen. Packade data- och tränings-väska, tog fram kläder och skor. Avslutade med att läsa. 

Lagade (ful) bananpannkaka med blåbär, grekisk yoghurt och hackade valnötter till middag. Min kropp måste fått en chock igår, åt utöver detta och frukosten även en nyttig lunch och kvällsfika samt tränade.

Idag var det första jobbdagen efter semestern. Var på jobbet vid 7 och stannade till 15.30. Har gått igenom nästan hela mailen, bokat flyg och hotell till Milano, gjort ändringar och mailat tillbaka till folk, skickat post, kollat en webex osv. Helvete vad mycket det har varit och de kommer fortsätta imorgon och onsdag minst tyvärr. Säkert hela veckan. Efter jobbet så gymmade jag och tränade överkroppen. Därefter åkte jag hem och duschade och åt och snart blir det American Horror Story. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela