Jessica

Ekman

Spontant åker hem idag istället

Publicerad 2017-08-11 19:00:09 i Allmänt,

Hej! 


I onsdags åkte vi och handlade valnötsbröd på Tofta Strandbageri och åt frukosten ute som alltid - vid undantag för regn. Sen solade jag en stund och vi gick en promenad en timme. Sen åkte vi in till Visby och åt lunch på Mels Diner och tog en burgare - väldigt god dock lite vattnigt kött tyvärr. Efteråt träffade vi Anneli och tog en fika på Öster. Därefter åkte vi och köpte kuddar som jag hade spanat på tidigare på Hemtex, är dock lite osäker på om färgen funkar bra med soffan. Annars får vi ha de i sängen eller på uteplatsen. 

Nybakat valnötsbröd
Lunch på Mels Diner

Igår efter frukosten åkte vi till Bibosviken. Var där vid 10 och var ensamma första timmen, så skönt hehe. Tog ett dopp! Iskallt haha men ändå så skönt. Vid 1 åkte vi och köpte hämtmat och tog med och åt på vår uteplats och sen solade jag lite till. Därefter fixade vi oss och åkte in på en sista middag i stan. Det blev Eden, igen, och vi tog in en chark/ostbricka, lamm (riktigt god!), friterad brie att dela på och så valde jag chili och han burgare. Det är ju tapas och därav mindre rätter men herregud vad vi fick kämpa med att äta. Ost/charkbrickan (förrätt) var ju gigantisk och det hade nog räckt med den. När vi kom hem öppnade jag en flaska bubbel och så spelade vi olika spel. 


Idag har vi storstädat och packat eftersom vi åker hem imorgon - bara det att vi ångrade oss och ville åka hem ikväll istället men det har inte funnits några biljetter. Fram till ca 2 h sen så då bokade vi snabbt. Så vi åker om ca 2 h. Jätteskönt. Fast superångest också men det kommer i ett annat inlägg. Vi ville åka idag pga att vi ändå har städat och så med allting och kändes lite onödigt att bara stanna en natt till för att sova. Blir skönt att komma hem inatt och ha en heldag imorgon hemma istället. Annars idag åkte vi och åt lunch nere vid hamnen i Klinte, jag tog en grekisk sallad. Det enda nyttiga jag har ätit på 3 veckor och då vet jag inte hur nyttigt det är med massa fetaost haha. Kompenserade ändå med en glass efter. Efteråt har jag solat en timme och så var vi ute på en promenad. Bibosviken
Rand efter aktivitetsband hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela