Jessica

Ekman

10.57

Publicerad 2017-08-09 10:57:53 i Allmänt,

Hej! 


I måndags besökte vi stranden för första gången men det var alldeles för blåsigt som vanligt, så vi åkte hem igen och solade här
istället. Sen besökte vi lite butiker längs vägen på väg in till stan men jag köpte inget. Vi tog ett varv på medeltidsmarknaden och jag valde ut en ring som Erik köpte till mig. Därefter tog vi ett glas på stora torget och sen gick vi till O'Learys som vi bokat bord på för att se matchen och vi fick sånt jävla dåligt bemötande där. Jag drar det kort: först säger de att vi inte har en bokning, sen får vi vänta 20 min innan vi får ett bord ändå, det kommer aldrig någon servitris tills jag till slut säger till, sen dröjer det tills efter matchen och inte ens då var vår mat på g så vi avbokade den och drog därifrån istället. Skitdålig service från deras hovmästare med mera. 


Igår sov jag pissdåligt men lyckades somna om iaf och det resulterade i att jag sov till halv 11, fick en chock när jag vaknade. Igår var det riktigt varmt och inte så blåsigt så det solades några timmar. Fan det känns som att jag solar rätt mycket ändå men får fan ingen färg! Det är ju såklart skönt att sola men det är ju typ inte värt att planera dagarna efter det och pressa när det ändå inte händer någonting.. men i alla fall. På eftermiddagen firade vi Eastons 1årsdag. Så mysigt. På kvällen gjorde vi tacos och åt inne hos Eriks föräldrar. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela