Jessica

Ekman

Moa är hemma!

Publicerad 2017-08-29 23:21:33 i Allmänt,

Hej! 


Igår var jag bara hemma efter jobbet och kollade på en serie. Nu är jag på väg hem från Moa. Hon flyttade till Kungsholmen idag och jag åkte dit och fikade med henne och hennes mamma innan flyttlasset från Danmark kom. Då kom även Hanna samtidigt så vi fyra bar upp alla lådor uppför två trappor utan hiss - alla var dyngblöta. Sen åkte hennes mamma hem och vi gick och köpte pizza och tog med hem - skålade i bubbel och rödvin och hade en underbar kväll. 


Nu ska jag hoppa av - puss! 

17:45

Publicerad 2017-08-27 17:45:03 i Allmänt,

Hej! 


I onsdags jobbade jag som sagt hemma. I torsdags och fredags var jag på jobbet och på fredagskvällen mötte jag upp Sara och Mackan på Hallwylska och tog ett glas. Sen mötte vi upp Erik på BAR och åt middag och drack bubbel. Sen gick vi på All Stars - DIF hockey men vi hängde mest i baren. Avslutade med supergoda drinkar på ett hotell bredvid Globen. 

Igår åkte jag och Erik till Täby och köpte lite saker samt åt lunch på Grekiska Kolgrillsbaren. Sen åkte vi hem till pappa och hade kräftskiva med han och familjen Bartoft. 

Köpte två cozy socks till (köpte ett par beiga på semestern)
Tog bilden från Hellas insta

Idag har vi haft en skön hemmadag med en liten utflykt till Ica Maxi och sen har jag kollat derbyt medan Erik va ute och sprang - nu när han vet resultatet ska han se den i efterhand.. 

Sjuk

Publicerad 2017-08-22 15:49:37 i Allmänt,

Hej!
 
I torsdags gymmade jag. Det blev att köra ben och rumpa. I fredags åkte jag och Erik och handlade onyttig mat och snask till kvällen. I lördags var det bröllop. Min fina kusin Anna gifte sig med sin Tobbe. Först åkte jag och Erik hem till pappa (men han var inte hemma) och vi träffade Hella, Micke, Rickard och Jennie där. Jag lockade Hellas hår och så skålade vi i bubbel. Sen var det den fina vigseln och efteråt skålade vi igen i bubbel innan det var dags för middagen. Det bjöds på en trerätters och lekar/tal emellan och sen blev det dans. Mycket lyckad och rolig dag/kväll!
 
I söndags blev jag sjuk. Jag har inte varit sjuk på över ett år men nu slog det till. Har åkt på en rejäl förkylning. Så söndagen spenderades bara i sängen och soffan. Igår var jag på jobbet och sen köpte vi med oss hämtmat och kollade på diverse saker i soffan (bl.a. Idol). Jag tog med mig datorn hem så jag har jobbat hemma idag. Kommer förmodligen att jobba hemma imorgon också men det är ju pisstråkigt. Usch vad jag avskyr att vara sjuk. Hoppas det går över fort.  

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela