Jessica

Ekman

Vallentuna, Käftis & Barcelonapics

Publicerad 2017-04-05 17:05:39 i Allmänt,

Hej!
 
Igår efter jobbet hämtade Erik upp mig och vi åkte till Vallentuna hem till pappa för att fira Rickard som fyllde år. Vi grillade grillspett och hade klyftpotatis till och sås. Så himla gott och var så härligt med årets första grillning! Anneli hade bakat god efterrätt också. Jag satt ute i solen med ett glas bubbel innan maten och det var så jäkla härligt! Tyvärr var det ju bara en tisdag så vi kunde ju inte direkt stanna hela kvällen. 
 
Idag gick jag från jobbet vid 2 för jag hade min sista tandläkartid. Bedövningen har inte bara varit i munnen utan det spred sig till örat, halva ansiktet och upp mot skallen också och jag tycker det är sjukt obehagligt faktiskt. Har nog aldrig varit med om det tidigare. Hoppas verkligen att det kommer börja gå över snart. Idag fick jag min bettskena också, sexigt värre. Får hoppas att jag vänjer mig fort vid den men jag vet ju hur jag är så jag kommer tycka det verkligen är SÅ jobbigt och obehagligt.
 
Nu väntade jag bara på att jobbdatorn skulle starta upp så jag ska återgå till att jobba (hemifrån). 
 
Jag har ju glömt att lägga upp Barcelona-bilderna så de kommer här:
Utsikt från rummet. Vi trodde ju att vi skulle vara mitt på stranden men det låg visst 200 meter ifrån haha. 
Fina träd!
Hanna hade rökhandske på sig första cigaretterna tills hon insåg att hon kommer röka en del på den här resan så hon orkade inte hålla på hehe 
Det var denna tröja jag lånade av Hanna och nu när jag kom hem köpte jag en likadan :)
Var på Opium och Pascha sista kvällen och dansade av oss och shottade tequila 
 
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela