Jessica

Ekman

Kväll

Publicerad 2017-04-02 12:29:01 i Allmänt,

Hej,

För några veckor sen skrev jag en "morgonlista" och nu blir det en kvällslista jag också hittade:

När går du och lägger dig på kvällen? 
För det mesta lägger jag mig runt 22. Ibland tidigare och då är det "tidigt" och ibland senare än 22.30 och då är det "sent". Om det inte är på en helg såklart för då varierar det beroende på vad jag gör. Men jag brukar sällan vara ute längre än 2 på helgerna och då är jag i säng vid senast 3 på natten. 

Vad är det sista du gör på kvällarna?
Innan jag lägger mig ställer jag alltid mina 4 alarm på två olika telefoner (om det är vardag, annars ställer jag sällan alarm), jag borstar tänderna och tvättar ansiktet samt smörjer mig. Ser till att allt är avstängt, låst och kollar efter katterna. Jag brukar antingen somna i soffan framför film/serie eller med en bok/telefon i handen i sängen. 

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje kväll? 
Inte alls länge, kanske en kvart som mest om jag inte duschar, då blir de kanske 30 min.  

Är kvällsfika viktigt? 
Nej, inte alls. Jag önskade att jag fikade mer oavsett om det är nyttigt/onyttigt men det blir nästan aldrig av. Jag brukar ta en kopp te runt 21. 

Är du kvällstrött? 
Ja, för det allra mesta! 

Vad har du för kvällsrutin? 
Tror inte riktigt jag har någon. Morgonen är mycket mer viktig och strukturerad för mig. Men som jag skrev ovan och ibland (kanske 1-2 ggr i veckan) brunutansolar jag. Jag brukar bli väldigt törstig på vatten precis innan jag ska gå och lägga mig och hetsdricker. Det är som min kropp förstår att det kommer ta flera timmar innan jag kommer få dricka vatten igen haha. Något jag är noggrann med är att aldrig göra måsten efter kl 21. Då "får" jag inte städa och helst inte ska duscha och sånt utan det ska redan vara klart innan för att jag ska komma ner i varv och bara va. Jag satte den gränsen när jag började plugga så det började med att jag aldrig fick plugga efter kl 21.

Hur ser en perfekt kvällsstund ut?
Om jag är hemma så är det mjukiskläderna på, har precis ätit en god middag, äter något gott framför något på tv:n som både jag och Erik vill se, allting hemma ska vara städat och inte känna några måsten. 

Hur går du klädd på kvällen? 
Mjukisbyxor/leggins, tofflor, en oversize-tisha och en tjocktröja brukar va standard - när jag är hemma antingen hos mig eller någon annan för den delen. Är noggrann med att alltid ha med mig sköna kläder om jag ska hem till någon. 

Vad är det bästa med kvällen? 

Att få återhämta sig och känna att man får vara lat. 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela