Jessica

Ekman

Hemma igen

Publicerad 2017-04-01 19:21:57 i Allmänt,

Heej!
 
Jag har haft rätt fullt upp och därför inte bloggat på ett par dagar så nu kommer det en full sammanfattning av veckan:
 
I tisdags var det utbildning hela dagen och efter jobbet så delade jag, amerikanaren (Jennie) och kanadensaren (Patricia) på en flaska rödvin på hotellets uteservering (vi alla bodde på samma hotell). Och sen bjöd dem med mig på middag på en indisk resturang tillsammans med två andra Mettler Toledo kollegor, som jobbat med ena tjejen tidigare i Kanada men nu jobbar i Schweiz. Vi hade en trevlig kväll och tog in flera rätter att dela på och så avslutade vi kvällen med ytterliggare en flaska rödvin på ett annat ställe i närheten. 
 
I onsdags så var det en rätt lång dag på jobbet (utbildningen) och efteråt gick de flesta utbildarna och alla "eleverna" på middag som företaget styrt upp på en fin italiensk resturang där vi tog in en trerätters. Där hade jag verkligen chans att bounda med utbildarna så det var skitkul! Dock blev det extremt få timmars sömn då jag kom hem sent och skulle packa, duscha och checka ut morgonen efter.
 
I torsdags gjorde jag allt det och åkte till huvudkontoret och hade de sista lektionerna och sen avslutade vi med feedback och gick igenom allt vi gjort. Sen tog jag mig ut till flygplatsen och åkte hem och så kom Erik och hämtade mig på Arlanda med en jättefin blombukett och så tog vi oss hem.
Igår var jag på jobbet och allt var lite som en dröm för jag är verkligen helt slut och har inte sovit bra alls någon natt på över en vecka men jag sammanställde lite från utbildningsveckan, pratade med en del folk och främst Pontus. Vi hade möte i över 3 h och gick igenom så mycket då han har varit på samma utbildning som jag förra året och vi ska börja jobba ännu närmre varandra och det är han som ska lära mig allt om min nya tjänst, SEO. Erik hämtade mig från jobbet och vi åkte och köpte hämtmat och jag kom hem och kollade på förra veckans Let´s Dance och livesändningen direkt efter.
 
Idag har vi varit hos Sara och Mackan på fika och så åt vi lunch ute, supertrevligt! Och sen åkte jag och Erik till Täby för han ville att jag skulle följa med och kolla på vårkläder men det slutade med att det nästan bara var jag som shoppade fastän jag hade noll planer på det.  
Erik betalade denna som en liten "välkommen hem"-present :)
Den här tröjan lånade jag av Hanna i Barcelona och tyckte den passade mig bra så köpte en egen!
Liite spacead för att vara jag men jag tror faktiskt jag passade rätt bra i den så
Köpte ett par (liite för stora dock) byxor som jag tyckte va jävligt snygga och sköna. De hade dock inte den i mindre storlek så det får gå. Sen köpte jag ett par shorts också. 
Hittade den perfekta väskan som jag känt att jag undermedvetet letat efter länge
 
Allt som allt har jag haft en väldigt bra och rolig och lärorik vecka och är så glad att jag åkte själv till Schweiz där huvudkontoret ligger och jag känner att jag verkligen har utvecklats så mycket. Jag har verkligen tagit för mig och vågat mycket och gått ut från min bekvämlighetszon och är faktiskt rätt stolt över mig själv. Hade rätt mycket ångest innan jag åkte men nu är jag överlycklig att jag gjort detta. Allt från att hitta och ha koll på allting själv, att flyga ensam, att sova ensam på ett hotellrum i flera nätter, pratat engelska konstant med folk från olika delar av världen, tagit initativ till att umgås med nya människor, ställt frågor och hållt presentation öppet i ett klassrum på ett annat språk inför 20 pers och allt därtill. Tycker det är rätt sorgligt att det nu är över men också jätteglad att jag fick göra detta!
 
PUSS

Kommentarer

Postat av: Hella

Publicerad 2017-04-01 19:31:28

Du är grym!! 😘

Svar: ❤️❤️❤️
Jessica Ekman

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela