Jessica

Ekman

Frisör, Hockey, Singstar & Brunch

Publicerad 2017-04-29 20:53:49 i Allmänt,

Hej! 


I onsdags efter jobbet åkte jag som sagt till frisören igen, denna gång var de på hemvägen så de va skönt. 

I torsdags så började jag med ett glas bubbel på jobbet innan jag gick vidare och träffade upp pappa, Hella, Micke och Erik. Vi åt middag och gick på Sverige-Ryssland match på Hovet. Det var väldigt kul och vi vann! 

Igår efter jobbet drog jag hem till Ida med Camilla och åt middag, hade på Let's Dance i bakgrunden (som jag kollade om idag) och sköng Singstar - något jag inte gjort på 10 år. Under en låt höll jag på att dö av garv när Camilla sjöng, hon sjöng kör-delen på Lejonkungens introlåt. Jag kom hem vid 3 inatt såhär perfekt full. 


Idag vaknade jag vid 11-12 och jag och Erik spontanade en brunch här i krokarna och åt våfflor och massa annat. Sen storhandlade vi och åkte förbi Sickla och köpte lite nödvändigheter. Sen har jag precis duschat och snart sätter vi på en film. Så härligt att det är två dagar ledigt till! 

Tisdag

Publicerad 2017-04-25 20:56:40 i Allmänt,

Hej! 


Igår var det en väldigt lugn dag efter jobbet. Idag var jag hos min frisör och slingade håret. Imorgon ska jag till min andra frisör och klippa mig - hehe de är bra på olika saker så därför går jag till olika. När jag kom hem hade Erik fixat mat och sen har jag faktiskt inte hunnit så mycket mer. Nu är det snart läggdags och det är bra då jag tänkte va tidigt på jobbet imorgon. Nu sitter jag med min supermegaosexiga bettskena i käften och försöker vänja mig vid den men det är svårt och jag är så känslig. Men eftersom jag har betalat närmare 4000 kr för den så känns det ju verkligen som att jag bör börja använda den nu. Känns lite bortkastat annars. 

Godnatt! 

Veckan

Publicerad 2017-04-23 20:29:44 i Allmänt,

Hej! 


Jag har varit så trött hela veckan! Jag har inte gjort mycket efter jobbet. En dag var ja på gymmet, i fredags var jag på AW med jobbet och sen gick jag och Erik ut och åt sushi i stan och avslutade med en dricka på Brinken. Igår åkte jag och Erik hem till Hanna och Rasmus och åt tacomiddag innan vi gick vidare till Malin och Acke på inflyttningsfest. Idag har jag inte gjort någonting alls och jag är så seg och är verkligen inte redo för en ny arbetsvecka. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela