Jessica

Ekman

Det E' Fredag

Publicerad 2016-09-30 23:00:10 i Allmänt,

Igår efter jobbet gjorde jag lite ärenden på stan och sen träffade jag Emelie och Mirella. Vi köpte med oss sushi från Esa och åkte till Fridhemsplan där Empa bor. Vi åt och hade riktigt tjejmys med oreokladdkaksvitchoklad-efterrätt och hårpill och typiskt tjejsnack. Så kul att hänga med dem.

Fick blommor och choklad på kontoret idag ☺️
AW

Idag efter jobbet tog vi en snabb AW. Sen handlade jag på systemet och kom hem och dog lite. Fastän jag borde gjort massa saker (såklart) men jag hade ingen ork och jag har inte mått så jättebra. Så jag åt en macka till middag och har plockat (extremt lite) här hemma. Nu ligger jag i sängen och ska sova.

Snap-pics

Publicerad 2016-09-28 21:33:21 i Allmänt,

En mysigare morgon häromdagen
Imorse på väg till jobbet
Skulle storhandla igår men vi hade verkligen ingen inspo och kom hem med ja ni ser, inte så mycket haha

Igår hade jag ett jätteskönt samtal med min chef så det känns som att mycket stress har släpps. Däremot har jag fortfarande mycket privat, alltså inget stort eller så men bara massa saker som måste fixas hela tiden som sagt. Har knappt tid men främst ingen energi. Men jag vet att det vänder snart, eller hoppas det iaf, men det är ändå rätt jobbigt.

Idag, efter jobbet, åkte jag till frissan som sagt igen. Slingade denna gång och jag tror det blev rätt bra faktiskt. Väl hemma har vi ätit och kollat lite hockey och sen var vi över hos grannkatten som vi tittar till nu.

Puss puss

3 centimeter

Publicerad 2016-09-26 18:24:17 i Allmänt,

Hej!

Idag började jag jobbet tidigt, älskar att komma in innan kl 8 det är som en liten magisk stämning på jobbet då. Lite som när man jobbade i butik och jobbade innan kunderna kom så är de lite samma känsla nu innan de flesta kollegorna dykt in. Det innebar iaf att jag gick hem tidigare. Jag hade klipptid halv fem här vid Vendelsö. Tog ca 3 centimeter och försökte jämna ut håret lite sen min andra frisör klippte helt åt helvete konstigt. Men på onsdag ska jag till honom för färg, litar på honom med det. Nu är maten i ugnen och strax ska vi äta - som jag längtat!

Fick en flaska skumpa av min älskade chef för att vi på marknad hade uppnåt vårt mål för i år
Totalt ÄLSKAR dessa skor! Jag fick dem av Emma igår. Jag har letat sönder mig efter dessa skor men de säljs ingenstans och jag blev SÅ glad när hon sa att hon har fått större storlek i skor sen graviditeterna och att jag kunde ta dem! 😍❤️❤️

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela