Jessica

Ekman

Dejt med Malin

Publicerad 2016-11-29 07:43:37 i Allmänt,

Igår var det en helt ok jobbdag. Var inte jätteeffektiv dock. Men hade Jimi på plats hela dagen så det var väldigt mysigt och kul. Efter jobbet träffade jag Malin. Vi kollade lite i butiker - hon var på jakt efter mammakläder, så mysigt! Sen satte vi oss och åt en god middag. När jag kom hem kollade jag första avsnittet av nya Gilmore Girls.

Nu är jag på väg till jobbet. Varje tisdag vaknar jag skitsur första minutrarna i sängen och undrar om livet alltid ska vara såhär. Att det är onaturligt att gå upp när en klocka ringer haha. Men det känns alltid lite bättre när jag väl går upp. Hatar dock tisdagar men men. Ha en bra dag! Puss.

Hemgång

Publicerad 2016-11-27 18:02:30 i Allmänt,

Helgen i Köpenhamn har varit så himla bra! Vi träffade Malin på tåget och hon och jag skålade i förväg för Moa. När vi skulle byta tåg i Malmö så tog jag och Erik en lunch innan vi gav oss iväg. Vi kom fram till hotellet och fixade oss iordning och åkte och träffade Moa, Brian och Malin på en italiensk resturang. Jag provade en "vit" pizza med bland annat potatis på. Så konstigt men gott. Vi hade en lugn kväll och åkte hem rätt tidigt.

Igår åkte jag in på Afternoon Tea på Moas jobb och vi var 6 st tjejer som hade det supertrevligt. Drack självklart en kanna te var, vi skålade i champagne och åt goda scones och snittar. Efteråt tog vi en liten shoppingtur på stan. Samtidigt som vi damer var iväg så drog grabbarna iväg på ölprovning. Innan vi skulle till Moa på födelsedagsfest så fixade vi oss på hotellet och åt en tu man hands middag. Sen var vi som sagt hos Moa allihopa ett gäng på ca 20-25 pers. Hade en riktigt fin kväll.

Tog en cappuccino på vägen in - de förstod verkligen inte vad jag hette 😅
Tog en selfie vid två på natten, alla var dock inte kvar då

Idag ställde vi klockan på 9 då vi skulle checka ut senast kl 11. Var förjävligt att gå upp, fixa sig och packa. Men vi lyckades och vi drog till Fields (ett stort shoppingcentrum precis brevid vårt hotell) och åt frukost. Sen åkte vi över till Malmö och gick runt där ett par timmar och shoppade lite och åt lunch. Nu sitter vi på tåget hem igen. Ca 4 h kvar. Tycker att det är så tråkigt att denna upplevelse är över. Jag kan lätt bli deppig efter man har varit iväg haha.

Köpenhamn!

Publicerad 2016-11-25 09:28:50 i Allmänt,

Igår efter jobbet skulle jag egentligen ha julmys med min syster och mina kusiner. Men det blev tyvärr inställt pga sjukdom så jag åkte bara hem. Men Elias kom över till oss så det var mysigt.

Nu sitter jag och Erik på ett tåg mot Köpenhamn. Ska fira Moa under helgen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela