Jessica

Ekman

New nails!

Publicerad 2016-05-31 20:34:10 i Allmänt,

Igår köpte vi med oss sushi hem! Väldigt gott, tog Philadelphia rolls med chilimayo. Har fastnat så mycket för Suits!!! Jag vill va Harvey! Och lite Mike.. Och lite Rachel, Donna och Jessica.. 

Idag jobbade jag mellan 9-16. Eller jobba blev de inte så mycket, mest sitta i mina uppbokade möten. Har ungefär 20 st inbokade på två-tre veckor. Efter så åkte ja till Erik i Sickla (hans jobb ligger bara tre stationer ifrån mig) och jag fixade naglarna (så välbehövt, tror jag har haft mina i 8-9 veckor innan idag) sen handlade vi snabbt på vägen hem och nu tar vi de bara lugnt. 

Första dagen på nya jobbet

Publicerad 2016-05-30 20:24:20 i Allmänt,

Igår åkte vi till fam. Bartoft på fika för att fira Micke som fyller år imorgon. Var supermysigt! När de var Hella, mamma, Hampus, Erik och jag kvar så firade vi morsdag! Mamma bjöd på tacos, muums. 

Idag började jag dagen med en promenad en timme. Sen fixade jag mig och åkte till nya jobbet. Var på lite möten och så hälsade jag på hela kontoret och jag, min chef och två av de närmsta kollegorna gick ut och åt lunch. Var där 6 h sen fick ja gå hem efter lite avstämning. Kändes bra men är sjukt trött nu haha. 

Puss! 

Helgen

Publicerad 2016-05-29 08:24:43 i Allmänt,

I fredags träffade jag ju Hella i stan. Vi kollade runt lite i butiker och sen åt vi en tidig middag. Vi åt väldigt god tapas! Tog in 8 rätter som vi delade på. Kan ju säga att vi blev något mätta haha! Efter middagen så gick vi på bio, vi såg Bad Neighbours 2. Jag brukar inte se komedier så de va lite kul med variation. Filmen i sig var väldigt kul stundtals men kanske inte får mina rekommendationer direkt. 

Igår var jag och Erik ute på en PW. Efter det så fick jag skitont i nacken och hade det hela dagen och kvällen. Vi åkte till Eriks mamma på eftermiddagen och fikade. Sen köpte vi med oss Farsta Strand-macka och kollade på film. 

Idag känns inte nacken lika farligt så jag hoppas innerligt att de hinner gå över helt till imorgon. Idag ska jag till Vallentuna! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela