Jessica

Ekman

Nya naglar, marknadsdag, drömjobb & bröllop

Publicerad 2016-03-31 20:59:01 i Allmänt,

Igår gjorde jag naglarna, de blev korta grå/lila. När jag kom hem fick jag blommor och min favoritchoklad av Erki. Dock "förlåt"-presenter haha och jag har hatkärlek till det. 
Fina var dem iaf! 

Idag hade vi marknadsdag (jag, Annika och Nathalie) på Hotel Clarion Sign. Hade ett konferensrum och gick igenom företaget, pratade en del om oss själva och vår utveckling, brainstormade, hade övningar osv. Hade massa god fika och fick fin lunch. Mycket rolig dag! Gjorde en god middag när jag kom hem och så har jag hittat mitt nuvarande drömjobb. Alltså jag SKA ha det jobbet. Dock hade ja problem med att söka det idag så ska verkligen ta mig tid att ordna det imorgon och även ringa kontaktpersonen. Alltså åh, det här ska jag ha. 

Fick världens finaste inbjudningskort till Jimi och Bobbys bröllop! Ska bli så kul att gå i sommar! 

Puss puss! 

Sova innan 8

Publicerad 2016-03-29 19:57:02 i Allmänt,

Fick jordens jävla dipp efter middagen.. Har gått och lagt mig nu. Nya tag imorgon istället. 
Blev ju inte den skarpaste bilden.. Men åt detta till middag ikväll, ost och skinka utan tomat och lite isbergssallad med extra vitlöksdressing haha! Höll mig ifrån fantan iaf, alltid något 😂  

Och där var ledigheten slut

Publicerad 2016-03-28 21:35:34 i Allmänt,

Igår hade jag en sån skön hemmadag. Släppte helt på alla måsten och bara njöt av ledigheten. Jag, Erik och Nisse drog och storhandlade (dock) men det tycker jag bara är roligt! Sen pratade jag läänge i telefonen med Hanna, vi båda kände att det verkligen var som att vi hade hängt. 

Idag har jag också mest tagit det lugnt men har inte känt ett inre lugn. Snarare irriterad för att jag inte gjort det jag borde gjort. Men jag var ute på en promenad/jogg så det var härligt, så kul att se alla människor komma ut ur sina bon. Efter en dusch och snabbfix så satte vi oss ute med en kopp kaffe och bara njöt i solen. Fy faan vad härligt väder det har varit! Älskade sol!! Därefter åkte vi till norr om stan och åt middag med mamma och fam Bartoft.

Vi har inte tagit ut soffkuddarna än men snart borde det väl ändå va på sin plats! 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela