Jessica

Ekman

Senaste dagarna

Publicerad 2016-06-27 22:07:27 i Allmänt,

På lördagskvällen blev de pizza (såklart), innan dess så låg vi ute i solen ett tag och bara hade det härligt. 

Igår kom Moa och Brian till oss. Vi skulle köra badminton men det var stängt överallt så de kom bara hit och hängde. Vi drog iväg med bilen en stund och letade efter en sak men det blev inget köp. Väl här igen så åt vi tacos och satte oss ute när regnet upphörde. Älskar att umgås med de människorna. På kvällen började jag och Erik kolla på Project X. Alltså jag totalt älskar ju den filmen. Förstår inte riktigt varför dock hehe. Vi ska se klart den as we speak. 

Idag efter jobbet så åkte jag till Sickla och köpte en BH och ett par skor. Sen träffade jag Erkan och vi åkte till Vasaparken och spelade fotboll med halva Kårstagänget med respektive och kompisar. 

Puss! 

En perfekt midsommar

Publicerad 2016-06-25 17:20:47 i Allmänt,

Midsommar var helt fantastisk! Vi var i Kragsta i Fridas föräldrars hus, nästan alla Kårstatjejer, några respektive och kompisar. Vi mötte upp Moa och Brian i östra och åkte dit tillsammans vid 13. Då förbereddes lunchen. Sen satte vi oss vid 15 och åt en grym sill-lunch med nubbevisor. 

Efter så blev det lekar och drinkar. Sen mot kvällen tände vi grillen och åt kött med klyftpotatis, sallad, bröd och goda såser. Därefter dukade vi av och dansade ett par timmar tills vi tog en taxi hem. 
Idag vaknade jag vid halv 12. Åt frukost framför Gilmore Girls och sen tog vi en promenad upp och handlade. Erik gjorde pannkakor till oss och sen har vi legat ute i solen och myst. 

Glad midsommar

Publicerad 2016-06-24 00:12:11 i Allmänt,

Idag efter en väldigt bra dag på jobbet åkte jag hem. Sen blev det att åka till Port 73 för att handla lite och sen väl hemma igen så åt vi middag framför sista OITNB-avsnittet. Herregud vilken bra säsong. Tråkigt att den redan är slut hehe. Under kvällen har jag mest pratat med Hanna i telefon. Emellanåt har jag fått lite gjort. Nu hoppas jag att jag somnar snart. Har fått alldeles för få timmars sömn senaste veckan.. 
Jobbigt att gå upp imorse när mina favoritkillar låg kvar i sängen. 
Överraskades av denna när jag kom till jobbet imorse! 
Mös i sängen med en av killarna när jag kom hem. 

Trevlig midsommar! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela