Jessica

Ekman

Sjukling

Publicerad 2016-02-29 19:53:16 i Allmänt,

Igår åkte jag och Erik till Sickla och började med lunch - jag tog tom kah gai och vårrullar (två förrätter) med lingondricka. Sen köpte jag lite nödvändigheter som strumpbyxor, torrschampo, skärp och jeans. 

Idag åkte jag till praktiken, onödigt tidigt för mitt möte var tydligen inställt. Men vid 10 skickade min chef hem mig för jag mådde verkligen inte bra. Främst i magen men det påverkade hela kroppen. Så jag handlade snabbt bara på vägen hem och sen när ja kom hem så tokdäckade jag i tre timmar. Sen blev det middag här och nu ligger jag bara i soffan och gör typ ingenting. Tänkte läsa och kolla på nånting. Kommer va hemma imorgon också men kan eventuellt jobba beroende på hur jag mår. Tog med mig datorn hem iaf. 

B.A.R. och kalas!

Publicerad 2016-02-27 21:42:49 i Allmänt,

Igår slutade jag 15 och då åkte jag och fixade naglarna, sen mötte jag upp Alice, Sara och Jossan och tog en drink på ett hotell och sen drog vi till B.A.R. och åt lite gott och blandat, jag tog hummer och risotto och så delade vi på två flaskor bubbel. Det var himmelskt gott! Bra service också. Ska definitivt gå dit igen. Vi avslutade med ett glas på Grodans uteservering, supertrevligt. 
Mina fina tjejer 💕 (PS ser ni stolen i bakgrunden?😱😅) Idag vaknade jag i panik och trodde att de va måndag och att jag hade försovit mig, blev väldigt glad när jag insåg att de va lördag men kunde tyvärr inte somna om efter min halft-hjärtattack. Åkte till Täby vid 10 och hälsade på halva släkten hehe och köpte presenter till Nathalie och åt en väldigt god bagel med färskost och hallonsylt och sen åkte vi hem till fam. Bartoft och firade Nathalie i förskott. Var supermysigt och väldigt kul att gå ut en stund i solen, Nathalie fick bla en cykel så alla följde med ut och kollade när hon premiär-åkte på den. Vi handlade lite på vägen hem och nu har vi ätit tacos framför hockeyn och nu blir det film. 
Nya naglar 

Sool 😍

Torsdags-AW

Publicerad 2016-02-26 23:22:40 i Allmänt,

Men gud insåg att de va längesen ja uppdaterade så här kommer en snabb jäkel när jag ändå är på hemgång och utan nåt att göra. 

Igår körde jag AW med Hanna, Malin och Sandra. Vi började på Brillo med bubbel, pizza och ostar och sen drog vi över gatan till Bar 101. 

Nu ska jag hoppa av bussen så uppdaterar mer under helgen ❤️

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela