Jessica

Ekman

Senaste dagarna

Publicerad 2016-12-22 16:24:14 i Allmänt,

Hej!
 
Nu var det verkligen längesen. Jag har inte haft en sekund över att blogga. Eller ja den tiden jag har haft över har jag prioriterat serier hehe. I lördags så åkte jag och Erik hem till Emma med familj och fikade och hade det mysigt. Jag hade inte träffat dem på länge så det var superkul. På kvällen åkte jag hem till Malin som hade fyllt år och hon bjöd på bubbel, snacks och mingel. Vid 11 drog vi till Kasai och hade det kul. 
 
I söndags bjöd Hella med familj hem oss och familj/släkt för adventsfika. Vi var väldigt många så det var jättekul. Lite tråkigt att man inte hann prata med alla bara. I måndags var det invigning av ett våningsplan på jobbet och julbord. Jag har flyttat ner till ett annat våningsplan nu då min våning ska renoveras i 5 månader. Det var väldigt gott med julbord och jag hade väldigt trevlig hela kvällen.
 
I tisdags var det första dagen jag inte hade något inplanerat och skönt det då jag somnade innan kl 21. Igår kollade jag på Skam igen och nu äntligen har jag fastnat för det! Jag och Erik är kära i Jonas. Jag har hört att man ska bli kär i en annan karaktär i andra säsongen men än så länge har jag väldigt svårt att tro på det.
 
Nu har vi nyligen kommit hem och jag ska göra iordning en god middag nu och vi ska mysa på fram tills Erik åker till Gotland senare ikväll. Blir så otroligt tråkigt att vara själv under dessa juldagar men väldigt glad för att jag ska hem till Vallentuna och fira jul med familjen.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela