Jessica

Ekman

Julbak och julshow

Publicerad 2016-12-17 11:15:50 i Allmänt,

God lördagsförmiddag!
 
I torsdags mötte jag upp Hanna och Moa efter jobbet. Vi handlade och åkte hem till mig och drack bubbel och åt västerbottenpaj med creme fraiche, rödlök, citron och räkor. Sen julbakade vi. Det blev jättegoda kolor och kolakakor. 
Igår efter jobbet mötte jag upp Hella och vi åt på en grekisk resturang. Sen tog vi en dricka i Globen innan julshowen vi skulle på. Bara det att det var ju inte ens en julshow haha. Jag trodde de va några okända människor som skulle sjunga i kör massa jullåtar men riktigt så var det ju inte. Det var Alcazar, Danny, Lisa Nilsson, Miriam Bryant och Lena PH och de körde sina egna låtar.
Idag har jag ÄNTLIGEN börjat kolla på Skam. Det är sjukt att jag har väntat så länge för jag har tänkt på det i flera veckor men nu började jag kolla. Däremot tycker jag absolut inte att det är så bra. Har kollat 5 avsnitt och jag vet inte om jag kommer att fortsätta. Jag måste nog vara den enda som inte uppskattar den serien haha. Jag sitter och smaskar på Ferrero Rocher som jag fick av Erik igår tillsammans med en blombukett. Ska hoppa in i duschen om en stund och göra mig iordning för dagens och kvällens planer.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela