Jessica

Ekman

Inga nyårsmål

Publicerad 2016-12-27 21:15:00 i Allmänt,

Hej!
 
Igår åkte jag till Täby vid 11 för att handla Eriks julklappar. Jag är SÅ nöjd över det jag har köpt och jag längtar som tusan tills han kommer hem imorgon kväll då han kommer att öppna dem. Jag känner mig mer pirrig över att ge dem till han än att öppna hans julklappar till mig haha. Jag mötte upp Sara och Jenny snabbt efter då de också var där och jag fick skjuts hem till pappa. Där vankades det sen lunch tillsammans med Hella med familj och Rickard. Pappa bjöd på riktigt goda egengjorda schnitzel och pommes frites som jag även tog med i en matlåda till jobbet idag. Sen lekte jag en del med Nathalie och därefter fikade vi och spelade spel. Jag fick promenix-sällis ner till stationen av Hella och pappa. 
 
Idag var jag tillbaka på jobbet men det vart en otroligt lugn dag då halva personalen var på plats i och med ledighet och sen låg internet, mail, mappar och system nere så vi kunde inte använda datorn alls. Detta resulterade i att många åkte hem vid lunch för att vi inte kunde jobba. Jag och en till kollega hittade däremot ett sidoprojekt vi kunde göra utan dataanvändning så det var ju bra. Men vi passade på att gå hem en timme tidigare i alla fall. Då åkte jag och hämtade ut julklappen från jobbet, jag hade beställt 4 st knivar, och så handlade jag lite mat. När jag kom hem gjorde jag tonfiskröra med avokado och sen tog jag en lång dusch med inpackning osv och strax ska jag gå och sova. 
 
Jag har bestämt mig för att inte sätta några direkta nyårsmål som jag brukar göra, för att jag känner bara att jag ska ändra lite på min livsstil överlag och det ska inte hänga ihop med det nya året utan jag börjar redan nu och har ingen direkt "avbockning" eller tidsbestämt datum. Känns väldigt skönt faktiskt. 
 
Ha det så bra, godnatt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela