Jessica

Ekman

God natt & God Jul

Publicerad 2016-12-23 22:57:41 i Allmänt,

Hej!
 
Idag har det varit en mycket avslappnad dag på jobbet. Jag tog sovmorgon till 8.30 sen hade vi långfika vid 10, långlunch vid 12, långfika vid 14 igen och sen hemgång vid 15. Sen har man jobbat lite där emellan. Juste igår vann jag föresten på vårt vin/öl lotteri på jobbet. Fick med mig ca 10 öl. Nu dricker ju inte jag öl så jag tänkte att det var en perfekt "julstrumpepresent" till Erik som han tog med sig till Gotland. Jag fick en liten julstrumpepresent jag med och det var en jättebra smoothie-receptbok. Jag dricker ju smoothie nästan varje dag så det var perfekt! 
 
Idag efter jobbet så handlade jag sista julklappen till vårt julklappspel och jag är riktigt nöjd över mitt köp. Vill gärna ha de själv! Nu måste jag bara komma på ett rim också. Jag handlade mat till imorgon också. När jag kom hem dog jag på soffan fram tills för någon timme sen. Jag har knarkat Skam. Fan vad den serien är bra. Jag kan inte norska men nu har jag börjat tänka på norska haha. Jag tänkte slänga ihop Instabilder från senaste året: 
Överlag har detta varit ett jävligt bra år. Vissa nedgångar och saker jag önskar att jag gjort bättre men väldigt mycket positiva, roliga, utvecklande och bra saker med! Jag känner på mig att nästa år kommer bli ett ännu bättre år. Om inget riktigt negativt kommer att hända som jag inte kan påverka. Jag ska ta nu på söndag att tänka igenom riktigt ordentligt på hur jag vill att nästa år ska vara. Vad jag vill, vad jag kan göra, påverka hur jag vill må, uppnå och vem jag vill vara. Mycket tid kommer att läggas på att verkligen fokusera på mig själv, men jag vill också bli bättre på att prioritera vissa människor i mitt liv i alla fall. 
 
Okej nu ska jag kolla på mer Skam. Sen brun utan sola. Kanske skriva något rim och därefter gå och sova. Godnatt & God Jul!    
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela