Jessica

Ekman

Julklappar & Nyår

Publicerad 2016-12-31 10:57:18 i Allmänt,

Hej!
 
Igår jobbade som sagt både jag och Erik hemma. Det var mysigt och skönt. Vid 16 åkte vi till Länna och köpte en hallbyrå och lite småsaker samt kollade på madrasser/sängar. Sen köpte vi med oss hämtmat till hockeyn. Jag somnade strax efter 20 igen haha. Har sovit ca 12 h per natt två dagar i rad, så jäkla skönt. Har verkligen kunnat slappna av när Erik är hemma. Idag har vi ätit frukost framför en film och strax ska jag ta tag i denna dag och fixa här hemma och så. 
 
Mina julklappar från Erik:
En parfym jag hade önskat mig, den luktar så gott!
Handdukar från Gynning Design <3 
Gant tröja :)
Ett travel-kit som jag önskat mig 
En receptbok från Naked Juice Bar. Jag gör ju smoothies varje morgon så det var perfekt med ny inspiration! Har redan testat två recept och ett har jag inhandlat. 
 
Sen fick jag pengar från Eriks föräldrar och min mamma. Kökssaker från julklappsspelet och så fick vi julklapp från jobbet att beställa från en hemsida och då valde jag 4 st knivar - så nöjd! 
 
Ikväll ska vi hem till familjen Bartoft och fira in det nya året tillsammans med dem och pappa. 
 
Gott nytt år!

06:42

Publicerad 2016-12-29 06:42:59 i Allmänt,

God morgon! 


Igår kom min sötnos äntligen hem! Jag hade tagit fel på tiden 1 1/2 h så jag blev superglad av att han kom hem tidigare! Vi mös en massa samtidigt som han packade upp och sen hade vi julklappsöppning. 

Han blev väldigt glad och överraskad av sina paket. Det blev ett par matchande mjukisbyxor till en tjocktröja han redan har, en halsduk, klocka och kallingar. Vad jag fick får ni veta senare 😊 nu är jag på väg till jobbet. Kör en tidigare dag så att jag kan sluta tidigare. Min chef sa att jag ska jobba hemma imorgon tillsammans med Erik för att ta igen tid tillsammans eftersom att han var bortrest under julen - så gulligt! 


Puss! 

Inga nyårsmål

Publicerad 2016-12-27 21:15:00 i Allmänt,

Hej!
 
Igår åkte jag till Täby vid 11 för att handla Eriks julklappar. Jag är SÅ nöjd över det jag har köpt och jag längtar som tusan tills han kommer hem imorgon kväll då han kommer att öppna dem. Jag känner mig mer pirrig över att ge dem till han än att öppna hans julklappar till mig haha. Jag mötte upp Sara och Jenny snabbt efter då de också var där och jag fick skjuts hem till pappa. Där vankades det sen lunch tillsammans med Hella med familj och Rickard. Pappa bjöd på riktigt goda egengjorda schnitzel och pommes frites som jag även tog med i en matlåda till jobbet idag. Sen lekte jag en del med Nathalie och därefter fikade vi och spelade spel. Jag fick promenix-sällis ner till stationen av Hella och pappa. 
 
Idag var jag tillbaka på jobbet men det vart en otroligt lugn dag då halva personalen var på plats i och med ledighet och sen låg internet, mail, mappar och system nere så vi kunde inte använda datorn alls. Detta resulterade i att många åkte hem vid lunch för att vi inte kunde jobba. Jag och en till kollega hittade däremot ett sidoprojekt vi kunde göra utan dataanvändning så det var ju bra. Men vi passade på att gå hem en timme tidigare i alla fall. Då åkte jag och hämtade ut julklappen från jobbet, jag hade beställt 4 st knivar, och så handlade jag lite mat. När jag kom hem gjorde jag tonfiskröra med avokado och sen tog jag en lång dusch med inpackning osv och strax ska jag gå och sova. 
 
Jag har bestämt mig för att inte sätta några direkta nyårsmål som jag brukar göra, för att jag känner bara att jag ska ändra lite på min livsstil överlag och det ska inte hänga ihop med det nya året utan jag börjar redan nu och har ingen direkt "avbockning" eller tidsbestämt datum. Känns väldigt skönt faktiskt. 
 
Ha det så bra, godnatt! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela