Jessica

Ekman

Vilken vecka!

Publicerad 2016-08-29 20:46:45 i Allmänt,

Herregud. Är helt slut från förra veckan haha. Var som sagt på kick-off i Göteborg tors-fre. Var så jävla roligt! Började med lunch när vi kom fram, sen allmöte och därefter teambuilding (inte det roligaste jag vet men hade en skön grupp och alkoholen kom in vid 16). Sen hade vi "egentid" i två timmar och då satt vi damer och kollade när grabbarna körde volleyboll medans vi sipprade på vin. Sen fixade vi oss snabbt och därefter blev det middag följt av liveband, kareoke och en del dans och bus.

Dagen efter (efter 4 h sömn) missade jag frukosten och sen hade vi mindre möten och därefter lunch innan de va dags att åka hem igen. På kvällen köpte Erik med pizza hem och jag dog i soffan.

I lördags var det dags för Bubbles & Brunch! Så jag mötte upp en hel drös med damer och drog till Bergmans och drack mängder av champagne och shots mellan 13-18 och dansade sönder mig. Jäävligt kul var det. Efteråt mötte jag upp Erik som hade varit på match med grabbarna och vi alla hängde på Pettas pub i Gamla Stan och sen drog vi och åt nachos och drack margaritas i närheten.

Igår kom Moa och Brian hem till oss. Vi har alltid så kul ihop, älskar att umgås med dem! Vid 16 åkte vi hem till Sandra och Pontus i Mörby och hade myskväll med hämtmat och snacks med alla Kårsta-tjejer + våra män.

Idag var det jobb och jag har extremt mycket att göra denna vecka igen. Usch. Men till något roligt - Jimi ska börja jobba hos mig! Han var inne idag och träffade chefen och vi två gick och tog en lunch tillsammans. Så mysigt! Nu har jag och Erki bara en myskväll här hemma. Håller på och kollar på resor men det är fan det tråkigaste jag vet!! Får huvudvärk!

Mitt egna hotellrum i GBG
Redo för Bubbles!
Våra drinkbord🍾❤️
Hittade en hockeypuck! Tyvärr kunde vi inte gå på matchen
Så ful när han fastnar i tvätt-position😅
Till myskvällen igår

Mot Göteborg!

Publicerad 2016-08-25 08:26:26 i Allmänt,

Måndagen kommer jag knappt ihåg. Den innebar en lång jobbdag, säkert städ och fix - inte träning som jag egentligen ville.

I tisdags mötte jag upp Erik, Hanna och Moa och vi åkte hem till oss och firade Hanna. Eller Erik va inte med oss så mycket. Vi drack drinkar på min uteplats i stekande solen och åt snacks och sen åt vi plockmiddag inne med bubbel. Sen hade vi bara en sån himla härlig kväll med skön musik, mer bubbel och intressanta samtalsämnen!

Igår bara rusade jobbdagen förbi. Sen kom Erik och hans chef och hämtade mig. Vi fick skjuts hem. Så gulligt. Älskar hans chef. Är så glad att vi båda har fantastiska chefer. Okej hur många gånger i rad kan man skriva ordet chef haha. Jag åkte och solade solarium (ja strålande sol ute men jag har ju inte hunnit sola pga jobb) medan Erik handlade middag. Sen lagade jag mat och därefter fixade jag mig och packade inför GBG som jag är på väg mot nu.

Vi har kick-off så vi sitter 160 pers på g mot Stenugnssund. Är framme vid hotellet om ca 3 h.

Park, Escalier & Esa

Publicerad 2016-08-21 09:10:41 i Allmänt,

Godmorgon!

Igår hela morgonen mådde jag piss. Alltså så himla dåligt. Men jag krigade mig ut på en halvtaskig promenad på 40 min. Sen när jag började sminka mig kändes det lite bättre (efter koffein och värktablett) och sen när jag var på väg in mot jobb så var det nästan som bortblåst.

Vi var ungefär 10 stycken som hjälpte till på eventet och det hölls på Biografen Park. Vi fixade upp allting och sen packade vi 250 goodiebags - alltså så jävla ont i ryggen och så jäkla varmt! Därefter hälsade jag kunder välkomna och sen satte dem sig och kollade på Hitta Doris. Då passade vi på att ta bort allting (de va montrar, fiskedamm, måla, fiska och väga) och sen hade vi strötid på en timme och då köpte vi kaffe från Starbucks och fick i oss lite mellanmål (lunch) När alla kunder hade gått drog vi till Escalier och tog en drink. Sen åt jag sushi på Esa med två från jobbet och därefter åkte jag hem och åt snask och kollade Gilmore Girls.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela