Jessica

Ekman

En väldigt bra helg

Publicerad 2016-04-30 21:39:28 i Allmänt,

Igår kom Sara, Jossan och Alice hem till mig på middag. Vi drack rosé och åt plock. Var så mysigt och roligt! Vi började med en drink på min uteplats i solen och sen satt vi och avnjöt massa god mat. Hade livliga diskussioner och lekte en rolig lek! 
Idag har varit väldigt lugn. Halft bakis och börjar bli sjuk hehe. Erik däremot har varit väldigt effektiv, handlat två gånger, tagit hand om en översvämning i duschen som jag orsakade hehe och byggt/lagat en myggnätsdörr. Tagit hand om all disk från gårdagen och fixat all mat. Har jag nämt att jag gillar honom väldigt mycket? 

Han köpte hem min nyfunna favoritsushi! 

Vi började med att han tvingade ut mig till en mysfrukost på uteplatsen i solen. Sen kom allt emellan och jag passade på att opponera på fyra arbeten som ska redovisas på måndag. Sen tvingade han ut mig igen i solen och ja la mig i soffan och han hårpillade mig samtidigt som vi solade och lyssnade på mysmusik. Jag tror att just den stunden kan ha varit min absoluta bästa på extremt länge. 

Valborg är alltså väldigt lugn för oss i år. Jag tror det var evigheter sen vi inte gjorde nånting socialt på en "storhelg", jag vet inte ens om det faktiskt har hänt tidigare. Känns lite busigt på nåt sätt, som att man skolkar från något. Haha så spännande är våra liv liksom. Nu blir det skräckfilm! 

Hoppas ni har en fantastisk kväll! 

God natt

Publicerad 2016-04-28 22:22:27 i Allmänt,

Idag vaknade jag av mig själv vid fem. Gick upp och pluggade, fixade mig och åkte iväg på en intervju. Den gick inte alls bra och jag tror inte jag var så intresserad utav tjänsten heller. Efteråt så pluggade ja igen hemma. Sen åkte vi och handlade mat, stötte på Eriks släktingar som var på maxi och delade ut deras bakelser för Gutebollen- självklart köpte vi med ett gäng och bestämde träff på Gotland nästa vecka. Väl hemma blev det lite städ och mer plugg. Nu avlider jag snart. 
Så fin. Jag nämnde häromdan att ja hade så lite strumpor och trosor. Så kommer han hem med 15 par strumpor, tre par trosor och två BH:ar, alltså hur söt är han inte?!💟 

Nu blir natti! 

Sovit hos bästis

Publicerad 2016-04-27 16:15:15 i Allmänt,

Igår åkte jag och träffade Hanna. Vi började med att handla och sen hem så slängde jag ihop en rosé-drink medans hon lagade ljuvlig mat. Efter middagen åt vi ost och kex och öppnade en till flaska och kollade på lite kort från när vi var små - så kul! Sen somnade vi, eller rättare sagt jag, till en film. 

Jag sov till HALV 10 idag. Det har inte hänt på länge kan jag säga. Var i chock när jag vakna. Sen vaknade Hanna efter en timme och då åt vi finska piroger till frukost hihi och sen satt vi och pluggade ett par timmar nu på eftermiddagen. Nu sitter jag på tåget på väg hem. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela