Jessica

Ekman

Badminton, julpynt och taco-lördag

Publicerad 2015-11-28 18:54:11 i Allmänt,

Igår hade jag en hemmakväll med Idol. Var väldigt skönt. Sen blev jag dock väldigt pigg efter hehe. Blir lätt så att ja har svårt att somna när ja är ensam hemma. Men så fort ja hörde nycklarna i dörren så somna jag. 

Idag efter frukosten så åkte vi och körde badminton, var väldigt kul, jag råkade dock kasta iväg racket en gång haha, tur att ingen fick den i huvudet. Vi har julpyntat och lyssnat på julmusik, så mysigt. Snart ska vi göra tacos och så har vi köpt hem vaniljglass med frysta hallon som jag ska smälta med chokladsås, mums! 
Mitt favoritpynt 

Glömde ju nämna att jag fick massa saker av min fina vän Sara när ja va hos henne. Hårsaker, kroppsprodukter, smink, nagellack, kläder med mera. Alltså man tackar!! Man borde ordna byta-dagar någon gång om året. Tidigare hade jag svårt med begagnade saker men nu är jag mer öppen för sånt. 

Nu ska jag återgå till min megasuper myskväll ❤️ 

If they could only see you like I do

Publicerad 2015-11-27 15:29:36 i Allmänt,

I onsdags så var jag i skolan (eller vår skola var full så vi fick vara på hotell istället denna vecka) sen så träffade jag Hanna och vi kollade runt lite och sen åt vi en tidig middag. Vi delade på en förrätt, sen tog jag kött med pommes, goda såser och sallader och bröd. Efter tog vi en varsin varm choklad med en kaffeshot i, supergott. Jag fick också ett halsband av henne som vi hade åkt ut och valt tillsammans som hon hade fått hem för ett tag sen. Var jättefint :) 
 
Igår var det skola igen och sen åkte jag till Vallentuna och hade kusinmys hehe. Jag, Hella, Anna och Jenny kom hem till Sara. Vi åt plock och drack vin och bara skrattade igenom kvällen, så himla härligt! 
 
<3 

Cheerleader

Publicerad 2015-11-24 19:54:53 i Allmänt,

Igår åkte jag till Vallentuna och kollade på Nathalies cheerleading-uppvisning och sen stannade jag kvar på middag. 

Hur söt?! 

Idag gick jag upp tidigt, tränade direkt efter frukosten, sen har dagen bara flytit på med diverse saker. Bla däckbyte när Erik kom hem och sen så gjorde jag mat och vi kollade på ett avsnitt AHS. Nu ligger jag död i soffan med ett gosigt täcke och skulle kunna somna nu.. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela