Jessica

Ekman

SOMMARLOV!!

Publicerad 2015-05-31 11:31:48 i Allmänt,

I fredags var det som sagt skolavslutning, då presenterade allihopa vad dem gjort på praktiken och sen gav vi vår mentor en fin dyr champagne och därefter splittrades klassen. Jag hakade på ett gäng till O´Learys och åt hamburgarebuffé. Vi blev klara väldigt tidigt och jag drack inte så jag var hemma rätt tidigt också. Rätt skönt ändå. 
 
Igår firade vi Micke som fyller år idag. Vi åt smörgåstårta och paj, fikade och hade det väldigt trevligt. Jag mös en del med Nathalie och Hampus och sen spelade vi spel på kvällen. 
Nu ska vi strax åka till Eriks mamma och fira morsdag. 
 
Puss puss 

Torsdag

Publicerad 2015-05-28 22:16:46 i Allmänt,

Igår gjorde vi klart en strategisk plan för kundvård, sen hade vi lunchseminarium och på eftermiddagen avslutade vi, gjorde en utvärdering och presentation, hade ett kort möte och sen AW. 
 
Idag har jag tagit det såå lugnt. Bara kollat OC, suttit ute och solat och ja faktiskt inte så mycket mer än så, sammanställde rapporten och skickade in den. Imorgon är det avslutning i skolan, det lär ju bli AW. Har en del att se fram emot i helgen och nästa vecka. 
 
Puss puss

Sista dagen på praktiken!!!!!!!!!

Publicerad 2015-05-27 07:49:48 i Allmänt,

Idag är det sista dagen på praktiken och ingen kan vara gladare än jag. Ska bli SÅ skönt med sommarlov! 
Kommer sakna dessa två dock! Utan dem hade jag inte överlevt. 

Idag på förmiddagen ska vi göra klart vårt arbete och sen vet jag inte vad det blir i eftermiddag för vi har ju inget direkt att påbörja eller avsluta. Men det kanske blir någon utvärdering eller så. Idag ska jag va med snabbt på AW:n men tänkte gå vid 18. Åh jag kan inte föreställa mig den lyckan 🙏 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela