Jessica

Ekman

Förlovningsfest

Publicerad 2015-06-28 17:09:14 i Allmänt,

I onsdags så kom mamma och mötte mig i Täby på lunch och shopping. Jag köpte (som förväntat) ingenting. Vi åkte och övningskörde och sen handlade vi och hon gjorde en jättegod korvstroganoff med lite starkare korv och creme fraiche, och med ris! Jag får aldrig äta med ris hemma, Erik tvingar i mig makaroner varenda gång, så det var lyxigt! Sen till kvällen kollade vi film och åt snask. 
 
Dagen efter så övningskörde jag igen, det gick väldigt bra. Sen hämtade vi upp Sara och åkte till Täby, återigen hittade jag ingen klänning, köpte bara en som jag ska lämna tillbaka. Vi åt lunch och sen åkte jag och träffade Hella. Vi åt grillat till middag. I fredags hade jag körlektion och sen kom jag hem, åt sushi och sen åkte jag och Erik till Tyresö Centrum och jag kollade ÅTERIGEN på klänningar och köpte en jag ska lämna tillbaka. På kvällen gjorde vi toast och kollade HP.
 
Igår träffade vi Malin i Brommaplan och åkte hem till henne. Vi satt på hennes uteplats i flera timmar och pimplade vin och hade det underbart med hennes familj. Sen gick vi hem till Jimi där han och Bobby hade sin förlovningsfest. Det var så kul! Massa god mat, sång och dans. Det var massa fina människor, underbart väder, några badade, det hölls lite tal och sådär. Riktigt jävla bra lördag. På kvällen drog några av oss till Cafét, det var trevligt där men sjukt mycket folk, så vi drog efter nån timme. 
Fick (som tur var) låna en klänning av mamma, jag köpte bara till ett skärp.
Frida gick loss med kameran ett tag, haha sån jävla härlig tjej <3 
Idag har vi legat ute hela dagen, ändå har jag knappt fått nån färg, så jävla tråkigt, har inte smörjt in mig så mycket så jag borde fått mer färg.. :( Men skönt har det varit iaf.
 
Puss puss 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela