Jessica

Ekman

Sun is shining and so are you

Publicerad 2015-06-30 13:00:07 i Allmänt,

Igår hade jag körlektion på morgonen. Det gick bra, fick köra lite på "riktig" väg. Sen så gjorde jag inte så mycket resten av dagen tror jag, pluggade lite teori och handlade med Erkan och åt sushi. 
 
Idag har jag pluggat igen. Har suttit ett par timmar och ska äta lunch nu och fixa mig, sen ska jag plugga lite till. Idag såg jag sista avsnittet av Orange is the new black. Fan ett år kvar liksom till nästa säsong kommer, det är för lång tid.. :( 
Love 

Förlovningsfest

Publicerad 2015-06-28 17:09:14 i Allmänt,

I onsdags så kom mamma och mötte mig i Täby på lunch och shopping. Jag köpte (som förväntat) ingenting. Vi åkte och övningskörde och sen handlade vi och hon gjorde en jättegod korvstroganoff med lite starkare korv och creme fraiche, och med ris! Jag får aldrig äta med ris hemma, Erik tvingar i mig makaroner varenda gång, så det var lyxigt! Sen till kvällen kollade vi film och åt snask. 
 
Dagen efter så övningskörde jag igen, det gick väldigt bra. Sen hämtade vi upp Sara och åkte till Täby, återigen hittade jag ingen klänning, köpte bara en som jag ska lämna tillbaka. Vi åt lunch och sen åkte jag och träffade Hella. Vi åt grillat till middag. I fredags hade jag körlektion och sen kom jag hem, åt sushi och sen åkte jag och Erik till Tyresö Centrum och jag kollade ÅTERIGEN på klänningar och köpte en jag ska lämna tillbaka. På kvällen gjorde vi toast och kollade HP.
 
Igår träffade vi Malin i Brommaplan och åkte hem till henne. Vi satt på hennes uteplats i flera timmar och pimplade vin och hade det underbart med hennes familj. Sen gick vi hem till Jimi där han och Bobby hade sin förlovningsfest. Det var så kul! Massa god mat, sång och dans. Det var massa fina människor, underbart väder, några badade, det hölls lite tal och sådär. Riktigt jävla bra lördag. På kvällen drog några av oss till Cafét, det var trevligt där men sjukt mycket folk, så vi drog efter nån timme. 
Fick (som tur var) låna en klänning av mamma, jag köpte bara till ett skärp.
Frida gick loss med kameran ett tag, haha sån jävla härlig tjej <3 
Idag har vi legat ute hela dagen, ändå har jag knappt fått nån färg, så jävla tråkigt, har inte smörjt in mig så mycket så jag borde fått mer färg.. :( Men skönt har det varit iaf.
 
Puss puss 
 

Onsdag

Publicerad 2015-06-24 10:57:44 i Allmänt,

Hej hopp! 

Igår var jag hemma, rätt skönt. Pluggade teori ett par timmar, dammsög, tvättade och diskade massa. Sen tog jag 1 h promenad och solade solarium en kvart. När jag kom hem duschade jag, rakade, hade ansiktsmask och massa sånt. På kvällen kollade vi Harry Potter och åt hallon och bigarråer. 

Nu är jag på väg till Täby och måste leta efter en klänning att ha på Jimi och Bobbys förlovningsfest. Känns som mission impossible.

Puss 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela