Jessica

Ekman

Lördag

Publicerad 2015-02-28 11:18:57 i Allmänt,

Igårkväll fick jag reda på en rolig sak, men håller det för mig själv ett par dagar hehe, eller iaf på bloggen, fråga gärna på annat sätt för den intresserade 🙈 

Vaknade vid halv 7 imorse, tog en kaffe och en smoothie och sen rullade dagen igång. På tal om att rulla så är jag på väg till Vallentuna nu för lunch och övningskörning. Sen ska vi till familjen Bartoft och fira Nathalie som fyller 7 år idag! 

Let's Dance

Publicerad 2015-02-27 19:58:20 i Allmänt,

Idag har jag inte alls hunnit/orkat allt jag skulle göra. Jag gjorde det jag skulle första två timmarna - samt en massa annat. Sen åt jag lunch, besökte solarieöarna, plockat lite och sådär. Rätt tråkig dag faktiskt, har inte mått på topp, var tvungen att sova lite mitt på dan också. 

När jag vaknade dock så fejkade jag att jag var pigg, satte på musik, sjöng och flög runt. Det hjälpte faktiskt! När Erik kom hem så lagade vi tacos har nu precis ätit, så gott! Är proppmätt. Snart börjar Let's Dance, så kul! Hehe. Ska trycka i mig lite B&J sen när matkoman har lagt sig, puss puss!  

Friiiiiday

Publicerad 2015-02-27 08:24:15 i Allmänt,

Igår gick jag i skolan till 16 och därefter drog jag till gymmet och körde kondition i 45 min. När jag kom hem gjorde jag middag och sen tog jag en dusch. Somnade vid 9, skönt, men resulterade i att jag vaknade prick klockan 6 imorse, ändå ganska skönt, har bara slappat nu på morgonen, ätit frukost och sådär. 
 
Nu ska jag kicka igång dagen, den innehåller en hel del aktiviteter. Har behövt planera dagen för att hinna allt, allt är uppdelat i två timmar, så mina första två timmar nu består av att plugga på engelskan, ringa ett samtal samt söka en utbildning. 
 
Ha en bra fredag allihopa!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela