Jessica

Ekman

Gott nytt år

Publicerad 2015-12-31 15:38:07 i Allmänt,

Shopping från Gotland, dålig kvalité på bilderna och de mesta är skrynkligt hehe men visar ändå: Mycket svart hehe och jag köpte två svarta baslinnen och ett vitt. Har på mig den svarta klänningen idag. 3 plagg var på rea så det är ju bra. 

Är nu på väg in till stan för att träffa Moa på ett glas innan vi tre bär oss vidare till Vallentuna. Hoppas alla får ett trevligt nyår! 

Tänkte bara titta in..

Publicerad 2015-12-30 16:37:24 i Allmänt,

.. och säga att vi är på väg hem nu. Sitter på båten som går om 10. Igår var vi nästan bara hemma, drog som sagt ut på en promenad med Erik och sen åt vi lunch. Duschade och sen drog vi förbi Hembutiken i Tofta och köpte lite krimskrams. Sen köpte vi bakverk från Gutebollen och köpte med oss mat hem och kollade på en skräckis. 

Idag har vi bara städat och packat, lunchade med hans föräldrar och kollade lite hockey innan vi åkte. Vi är hemma om 4 h, har kirrat film som vi ska se och sen lär vi ju äta nån slags mat. Puss puss 

Godmorgon

Publicerad 2015-12-29 11:19:09 i Allmänt,

Igår åkte vi och kollade på bilar efter frukosten. Var svintråkigt haha! Sen tog vi en lunch på Strykjärnet. Jag tog en chevre kyckling galett och sen delade vi på en nutella crepe till efterrätt. Därefter gick vi förbi garag1 och köpte två saker ja kan visa senare. Sen blev det handling på systemet inför nyår. Därefter lämnade vi bilen hemma och tog bussen in igen och träffade Elias på O'Learys och kollade på DIF-Färjestad och drack lite rödvin, mango daquri och cider och åt middag, blev en bbq pulled pork quasadilla. Blir ju som vanligt inte direkt sallad eller husmanskost på Gotland utan passar på att äta ute eller måste för att man är iväg. (Idag ska vi dock göra korvstroganof hehe) 
Lägger upp lite pics från dessa dagar: 

För tillfället är Erik ute och hjälper sin pappa med nåt på tomten. Jag ska svira om till träningskläder och ge mig ut på en runda, kan ju behövas efter dessa dagar. 

Puss 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela