Jessica

Ekman

It was us against the world and now we just fucking

Publicerad 2014-09-30 18:08:26 i Allmänt,

Mötte upp min grupp på Taco Bar och satt ute i solen och åt lunch, kedjerökte och fick även med lite plugg, men mest blev det ju skitsnack, men sånt behöver man ju också. När jag kom hem så har jag tagit igen lite PH, sen köpte Erik med sushi hem och har precis ätit, ja jag vet, jag äter "ute" sjukt mycket, och jag försöker faktiskt dra ner på det, men nu bjöd Erik mig för han verkligen ville äta sushi. Nu ska jag ta en rök, sen ska jag läsa massa kapitel och därefter falla ner i skönhetssömn. 
Nya byxorna, samt invigde en tröja jag inte använt än men som jag köpte i somras. 

Ica - Rosa bandet

Publicerad 2014-09-30 09:20:43 i Allmänt,

Har varit ute på en timmes promenad nu på morgonen och när jag kom hem så har jag fixat mig och städat här hemma, måste snygga till min garderob också innan jag går hemifrån samt ta disken. Börjar känna mig dålig, öm i halsen och öronen, snuvig osv. Hoppas att det inte blir värre - såklart.
 
Tänkte bara kasta upp lite dagens från i veckan: 
Sista bilden hände det nåt konstigt i mitt ansikte haha, börjar bli gammal och sliten kanske.. Så det kapade jag bort. Usch, ångesten för imorgon alltså :( 
 
Sen bjussar jag på två bilder från i söndags:
Puss ha en bra tisdag <3 P.S. har ni sett den nya ICA reklamen med rosa bandet? Alltså jag började nästan gråta när jag såg den, jag är väl inte jätteduktig med att stötta massa organisationer som man egentligen borde, men jag köper t.ex. alltid en rosa bandet påse (under rosa bandet månaden då dem har det) iaf när jag är och handlar, alla kan göra något. 

Gina Tricot

Publicerad 2014-09-29 22:12:06 i Allmänt,

Igår söndag så hände det inte så mycket mer än att jag var ute på en promenad på förmiddagen, åkte med Erik till Bromma Blocks och köpte en present till mig (från honom) haha, har ju inte öppnat den än så det får ni se senare i veckan (fyller ju på onsdag) och min kusin Jimmy följde med för att vi drog vidare till Vallentuna där dem skulle köra innebandy med min familj + vänner, under tiden hängde jag med barnen och samtidigt pluggade, jag gillar ju inte innebandy så det är därför jag inte är med. När jag kom hem så fortsatte jag plugga resten av kvällen. 
 
Idag träffade jag min grupp och gjorde grupparbete, en av grejerna är att vi ska göra butiksundersökningar av hur personalen gör kundbemötande, ganska tråkig grej fast ändå lite intressant. Jag och en tjej passade iaf på att shoppa lite samtidigt haha. Sen åt vi lunch, vi tog en god ceasarsallad och sen drog jag till gymmet och hade gyminfo som var totalt värdelös då jag inte fick någon ny information, och därefter konditionstränade jag en halvtimme. När jag kom hem så åt jag och Erik middag, jag duschade och pluggade ännu mer. Är med andra ord väldigt trött just nu. 
 
Jag shoppade ju två tröjor i helgen, ett linne och en kofta: 
Och idag köpte jag även ett par byxor:
Allt från Gina Tricot, sjukt grymma kläder har dem fått in. Och utan att tänka på det har jag ju fått ihop en snygg liten outfit av dessa köp :'D
 
Förutom detta så köpte jag även med mig en bok som vi har i bokklubben, men jag ska först läsa klart den jag håller på med nu. Jag känner att det är så mycket just nu men så är det väl med studier, ena veckan har man ingenting och nästa har man tre stora arbeten att fokusera på.. Samt ska man hinna allt hemmagöra, träna, träffa familj, vänner och pojkvän, försöka underhålla katterna osv. Hur FAN ska man ha tid för barn?? Det är en gåta.. Eller okej jag antar att om man skaffar barn står väl det på topp 3 iaf som prioritering och man undrar hur man ska ha tid för t.ex. träning, men ändå.. :S 
 
Puss och godnatt 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela