Jessica

Ekman

Halloween fest

Publicerad 2014-10-31 17:38:16 i Allmänt,

Igår hängde jag hos Hella med familj på kvällen och åt middag. 
 
Idag har jag bara tagit det lugnt, gjorde en god lunch till mig och Erik, har lekt och myst med missarna, kollat PH, målat naglarna, varit iväg en sväng och handlat på Ö&B, alltså så skabbigt men ändå så kul, jag fattar inte :'D, nu har jag precis fixat mig, ska iväg på en halloweenfest med klassen, det är nog första gången jag går på det, det innebär då maskerad (har dock klätt ut mig på tidigare tema-fester och studentskivor) tidigare har jag varit polis, Alice i underlandet, "I just had sex" m.m. men idag blir det 20-tal! 
PUSS

Bloggtorka

Publicerad 2014-10-26 20:15:27 i Allmänt,

Har bloggtorka, har mycket jag hade kunnat skriva om men jag vet inte hur jag ska formulera mig.
 
I torsdags gick jag i skolan och efter så tog jag och några i klassen en AW.
 
I fredags så var jag hos frisören och slingade håret och klippte mig, kostade bara 500 kr, så skönt och jag blev ganska nöjd. På kvällen hade jag och Erik planer med några vänner men dem blev sjuka så vi tog bara en lugn kväll hemma i stället, köpte hämtmat och kollade film.
 
Igår så åkte jag och Erik till Täby och köpte lite saker, jag ska på halloween- maskerad fest nästa helg så jag köpte lite grejer till min outfit. Därefter åkte vi hem till Hella och tog ett glas bubbel innan vi fortsatte mot en släktings 50 års fest. Det blev mer bubbel, mat, underhållning och fest, en kanonkväll med andra ord.
 
Idag var jag och Erik i Barkarby och han handlade lite kläder, jag shoppade lite på IKEA, fick bli småsaker. Därefter handlade vi hem lite mat och jag gjorde kyckling med klyftpotatis, en jättegod sås (turkisk yoghurt, fetost, vitlök och rock salt) och sallad. Vi har kollat på film och jag är så himla trött. Ska nog hålla mig vaken en liten stund till dock.
 
Så det där gick väl helt okej, haha. Puss på Er! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela