Jessica

Ekman

Skulle så gärna vilja åka utomlands

Publicerad 2014-11-29 18:26:32 i Allmänt,

snart igen, det behöver inte ens vara varmt, bara att uppleva en annan stad, kultur osv.
Jag skulle gärna vilja besöka USA, Dubai, Frankrike, Italien, Island, Irland, Riga och ja säkert något mer, finns massa jag skulle vilja uppleva, jag hoppas att jag uppnår detta i mitt liv att besöka dessa platser <3 

Girls night out

Publicerad 2014-11-29 13:17:47 i Allmänt,

Åh fyyy.. Alltså jag tyckte inte att jag drack så mycket igår men ändå mår jag rätt så dåligt idag! Snurrig, huvudvärk och seg. Gårdagen var jävligt kul iaf, vi började med förfest hos Belmis några tjejer i klassen och sen drog vi två st taxi in till stan. Vi hamnde på Obaren/Sturehof och dansade till hip hop hela kvällen, så jävla roligt! 
Nille (från klassen) kom och crashade våran girls night

It will be alright

Publicerad 2014-11-28 13:18:45 i Allmänt,

Igår hade vi redovisning i klassen, första gången jag kände att det gick RIKTIGT jävla bra, var knappt nervös ens. Dem som inte vet hur det är att vara rädd att tala inför folk kan inte förstå DEN lyckan! Efter skolan så gick vi några i klassen och tog ett par glas, några gick ut men jag åkte hem med min plutt, köpte hämtmat och strökollade på tv, rätt skönt då jag ska ut ikväll. 
Vi körde fingret
Fanny förlorade varje gång 
Idag har jag sökt praktik, pratat med Sara ett par timmar i telen och nu börjar det bli dags för lunch, sen måste jag plugga inför tentan som är på tisdag. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela