Jessica

Ekman

Bingo!

Publicerad 2014-01-29 21:17:38 i Allmänt,

Hej!
 
I måndags så hann jag med ett kort träningspass och sen så gjorde jag som sagt massa andra saker, bl.a. shoppade nödvändigheter i Täby samt hämtade en sak på Saras jobb och sen drog vidare till Vallentuna i fem minuter för att hämta en resväska av pappa. 
 
Igår jobbade jag till 4 och sen träffade jag Erik och Hella i Sollentuna och köpte med mat hem till mormor där även mamma var. Efter middagen så åkte vi och spelade bingo i ett par timmar, vann tyvärr ingenting men mysigt var det! <3 Gubben som driver det fixar VIP bord till mormor och har förberett med fika och allting, gullgubbe :) 
 
Idag är jag ledig och har i princip inte gjort någonting alls, både skönt och ångestladdat. Förutom att städa, tvätta osv så har jag packat så gott det går och kollat på Sex and the city första filmen. Åh är så taggad inför Köpenhamn! Vill åka NU :D 
 
Love J 

Stress

Publicerad 2014-01-27 13:49:20 i Allmänt,

Hej!
 
Är jättestressad, har inte gjort nåt speciellt i helgen, bara jobbat. Men i torsdags så tränade jag 1 1/2 h, sen åkte jag då iväg till jobbet. I fredags så jobbade jag bara. I lördags hade jag svulldag! Så jäkla trevligt. Det blir verkligen mer speciellt när man har kämpat och längtat, jag jobbade dårå och när jag kom hem gottade jag i mig glass och kollade på en film med sötnosen. Igår söndag skulle jag egentligen ha tränat men det blir så jobbigt när jag åker 9 på morgonen och kommer hem 9 på kvällen, så jag får ta igen det. 
 
Idag är jag ledig men har som vanligt jättemycket att göra som jag inte hunnit göra dem senaste dagarna. Jag har redan bockat av en del saker på todo-listan men nu har jag en hel del med att hinna med innan läggdags. 
 
Love J 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela