Jessica

Ekman

Have you ever thought about what protects our hearts, just a cage of rib bones and other various parts

Publicerad 2014-02-28 15:31:27 i Allmänt,

Hejsan
 
Har lite bråttom, ovanligt va? Sitter alltid och latar mig in i det sista och sen stressar jag som en tok i en timme. I onsdags så träffade jag ju Hella och Rickard, vi åt pizza och planerade en sak. Igår jobbade jag ett kort pass, var rätt trist dag. Idag så är jag ledig och har som sagt bara latat mig. Har hämtat in vår/sommar jackor och skor från förrådet och gått ut med vinterprylarna. Tänkte, det är ju ändå mars imorgon och om det kommer en snöstorm så är det ju bara att gå ut och hämta boomerangen liksom. Nu har jag iaf precis gjort mig klar och ska åka till Farsta en stund, tänkte göra älsklingen sällskap när han ska shoppa. Ikväll ska vi ha en riktig myyyyyyyyyskväll. 
Sjukt lam bild på mig från just i denna stund men jag tänkte att jag är så dålig på att lägga upp bilder och det är roligare med bilder, trots tråkiga, än inga bilder alls. 
 
Love J 

I want to change the world, instead I sleep

Publicerad 2014-02-26 13:47:11 i Allmänt,

Hellu
 
Äntligen är denna jobbvecka över, eller alltså jag jobbar ju imorgon men ändå, skönt med lite ledigt idag! Igår så jobbade jag till 4, sen mötte jag Erik i Globen och han bjöd mig på sushi och sen så var jag tvungen att köpa massa saker, (tråkigt) smink och ansiktskrämer och skit. När vi kom hem kollade vi på Fucking Åmål. 
 
Idag så tog Erik sovmorgon så vi har städat, betalt räkningar, han övningkörde och jag storhandlade. Nu har jag precis ätit lunch och jag håller på att färga ögonbrynen. Sen ska jag ta en dusch och möta Hella i stan, vi ska hem till Rickard. 
 
Love J

Jobbmåndag

Publicerad 2014-02-24 21:24:24 i Allmänt,

Tjena
 
Idag vaknade jag av min cpf*ttkatt Alma klockan 5 imorse som bråkade med grannkatten precis ovanför oss, alltså i vårt sovrumsfönster. I det ögonblicket var jag jäävligt sugen på att kasta ut henne och låta henne bli misshandlad, gud vad hemsk jag låter men fatta själva liksom. Däremot tackar jag henne lite nu, för jag kunde inte somna om så jag gick upp och tränade två timmar innan jobbet, så jag körde då träning, jobbade extrapass 11-18 och sen spontan drog Erik på hockey och jag hade en och en halvtimme framför tv:n, först Top Model som jag hann hem till på sekunden och sen Talang, så jag svullade i mig en fryspizza, cola och en halv B&J. Tyckte på nåt sätt att jag förtjänade det. Jag grät för övrigt som en idiot när jag tittade på Talang, alltså why? Jag får typ rysningar så att jag börjar böla, typ för att det är så fint på nåt sätt. Och sen när Jon eller vad han nu hette kom och ja jojkade, Eller vad säger man, alltså då bara bröt jag ihop. Men åter till min tacksamhet till min cpkatt, vaknade ju 5 imorse utav henne och imorgon behöver jag ju faktiskt gå upp fem för att åka iväg till jobbet, så hoppas att jag får en god natts sömn nu och blir utvilad till imorgon och att det inte blir samma chock för mig att gå upp såsom tisdagsmornar brukar bli. Åh herregud är så trött att jag knappt vet vad jag har skrivit, sitter samtidigt och har tusen tankar samtidigt som jag smågluttar på tv:n. 
 
 
Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela