Jessica

Ekman

Can I have your daughter for the rest of my life

Publicerad 2014-08-31 15:57:00 i Allmänt,

I fredags så läste jag massa i bokklubbs-boken men hann tyvärr inte klart med den, sen var jag tvungen att åka till Haninge centrum och köpa massa saker som resulterade i att jag blev nästan en timme försenad hem till Hella där bokklubben ägde rum. Som vanligt pratade vi knappt 10 min om boken utan mest sitter och babblar, äter god mat och dricker vin, trevlig kväll med andra ord. Jag sov hos pappa så hann snacka lite med honom också. Mamma, Nathalie och Hampus kom och hämtade mig igår och då åkte vi till Kårsta och gick på Kårevallens dag där barnen lekte och vi träffade massa människor, så roligt att se ens gamla grannar med mera. På kvällen så kollade jag och älsklingen på film och åt godis. 
 
Idag har jag städat lite, vi har åkt och handlat, jag har tagit en promenad och tränat rumpa och ben. Nu har jag precis duschat och ska fixa mig klart för snart ska jag åka in till stan och äta middag tillsammans med Malin, Jimi och Bobby.

Can't feel anything, when will I learn?

Publicerad 2014-08-29 10:07:32 i Allmänt,

Igår började skolan på riktigt, det började då med allas presentationer, det märktes att majoriteten var nervösa så det kändes ju skönt, jag gick upp där, drog mitt lilla tal, och det gick ju helt okej faktiskt, stolt över mig själv att jag "klarade" det. Dock tog det ju inte slut där, för sen skulle vi upp igen och prata och argumentera för varför just vi kommer att bli bra key account managers och där sprack det för mig, jag skrev mitt lilla tal men var för nervös för att gå upp och prata, nu i efterhand ångrar jag ju det, jag hade ju faktiskt klarat det också egentligen men nerverna tog över. Jag pratade med läraren och förklarade läget och han sa ju att det var okej, att det är det vi ska lära oss på retoriken, det momentet var ingenting han heller betygsatte. Däremot fick vi en till uppgift nu då vi delade in oss i grupper på 4 personer per grupp och ska läsa en retorik bok, välja ut dem viktigaste delarna och sen presentera det för klassen om två veckor, den kommer kännas lite jobbig men nu hinner jag iaf mentalt förbereda mig på det och förhoppningsvis öva lite, det SKA gå. Hur som så var jag heelt slut igår när jag kom hem och behövde lugna ner mig lite, hade knappt ätit och druckit på hela dan så jag hade sån fruktansvärd huvudvärk, det resulterade i att jag satt hemma och pimplade vin tills jag somnade. 
 
Gårdagens
 

27 augusti är här

Publicerad 2014-08-27 17:30:26 i Allmänt,

Idag började då min skola, det var nervöst men det gick bra. Vi fick lite material, kryssade i att vi var närvarande, läraren pratade lite mer i en timme  och sen ställde några ett par frågor och därefter gick jag och en tjej och kollade in området. Imorgon ska vi hålla en 5-minuters presentation framför hela klassen om oss själva och det känns ju extremt jobbigt, dels för att prata inför folk men dessutom att hålla låda i fem minuter. Usch, jag kommer ju typ kunna ta upp hela mitt liv på dem fem minutrarna, jag tycker att det liksom räcker med att säga sitt namn, ålder och vart man bor men det går ju på 15 sekunder liksom. Jag kommer ju behöva berätta alla tidigare yrken, namnen på alla mina kusiner och argumentera varför jag har innekatter typ om jag ska komma upp i fem minuter.
 
När jag kom hem så åt jag lunch, det blev ruccola ravioli, och sen har jag läst igenom alla papper vi har fått och bara tagit det lugnt. Nu ska jag prova om min inloggning i skolan fungerar, skicka in studieförsäkran till CSN, ansöka om mecenatkort och sen börja med middag, det blir korvstroganof (ovanligt) 
Ps jag vet att jag måste göra rent min spegel, men hur tråkigt är det inte liksom?! 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela