Jessica

Ekman

Everything that kills me makes me feel alive

Publicerad 2013-11-30 22:56:39 i Allmänt,

Hej!
 
Ett litet snabbt kvällsinlägg såhär på en jobbhelg!
 
Igår fredag så jobbade jag till 19 och sen åkte jag hem till Anna där hon höll i bokklubbsträffen. Jag kom tyvärr då senare än dem andra och körde tyvärr nyktert. Men det var väldigt trevligt! Blev ju en liten diskussion angående boken då jag och Hella verkligen tyckte den sög medans dem andra tyckte att den var bra haha, intressant det där hur man ser olika på saker och uppfattar saker olika. Inflikar samma sak med att jag ÄLSKAR Jeppe och Aina i Paradise Hotel medans Sara AVSKYR dem haha, lite kul det där. Iaf det bjöds då på en jättegod trerätters och sen snacks och tjejsnack, muy trevligt. Sara och Hella attackerade mig angående om att jag tänkte sluta blogga, dem ville tydligen verkligen inte det haha. Kul att man får en sån respons iaf, ska tänka lite på det :) 
 
Iaf idag är det lördag och jag har jobbat till 19, hann ta igen att kolla på Idol till och från jobbet och det verkligen SÖG att Erik åkte ut, alltså f*tta liksom. När jag nu kom hem så kollar jag bara på VD och har tagit en dusch. Ska nog kolla ett till avsnitt nu och sen blir det läggdags eftersom det är jobb imorgon med. Längtar till måndag!!!
 
Love J

I'm just doing what we're told

Publicerad 2013-11-28 11:12:52 i Allmänt,

Hej!
 
I tisdags så jobbade jag till fyra och sen åkte jag och Hella hem till mormor och åt middag och därefter åkte vi och spelade bingo! Tyvärr så vann jag ingenting men kanske nästa gång!
 
Jag sov hemma hos Hella för dagen efter, igår, så var jag med Hampus. Vi började morgonen med att spela spel och sen drog vi in till stan och åt lunch på Hard Rock Café. Därefter så gick vi och kollade på julmarknaden samt BR. Sen köpte vi godis, popcorn, chips och läsk och gick på bio och såg Det regnar köttbullar 2, den var jättemysig :) Efter jag lämnade Hampe så åkte jag hem och bara kollade på TV. 
 
Jag tror faktiskt att jag har bestämt mig för att sluta blogga vid årsskiftet, lite sorligt sådär efter 4 år men jag behöver nog gå vidare. Jag älskar ju att skriva av mig och allt men det känns som att det är dags. Juste på tal om något annat så har jag gjort första julpyntet för i år här hemma. 
 
Nästa helg så ska nog granen upp, och resten av julpyntet samt lussebullar ska bakas och pepparkakor dekoreras :) 
 
Love J

Oreo mud cake

Publicerad 2013-11-25 20:22:31 i Allmänt,

Heej

Idag har jag varit en riktig hemmafru haha. Nä men dagen började med frukost och serie-tittande. Har ju sett klart alla säsonger av HIMYM så har bara en säsong kvar och den har inte kommit ut än så det fick bli vampire diaris, så tråkigt haha. Däremellan vet jag inte vad som hände men helt plötsligt var det dags för lunch och jag åt bara rester. 

Sen gick jag en promenad till centrumet och handlade mat och baksaker. När jag kom hem slängde jag ihop en oreo mud cake som jag och Erik åt efter middagen, den var god men den är ju bäst när den är riktigt kall och det hann den tyvärr inte bli nu. Här emellan har jag städat och tvättat. Till middagen åt vi lasagne och nu små-tittar vi på hockey. Längtar dock tills den är slut så vi kan börja kolla på american horror story. Juste provade torrschampot från rusta idag, ni vet det billiga som typ alla har, men jag tyckte inte att det gav någon speciell effekt, men å andra sidan så hade jag ju inte så fettigt hår än så det kanske var därför. 

Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela