Jessica

Ekman

Café Opera

Publicerad 2013-05-25 19:04:47 i Allmänt,

Hej!
 
Nu var det ju ganska längesen sedan sista uppdateringen. Jag har inte haft tid eller känt för att skriva, men nu så! :P Jag kommer inte ihåg alla dagar i detalj vad jag har haft för mig men förra lördagen var jag på 25 års fest på Ekerö hos en jobbarkompis. Det var mycket folk från jobbet där så man kände sig lite hemma.
 
Igår fredag så jobbade jag till 7, spontant hoppade på en utekväll så jag stressade hem, försökte äta middag, Agnes kom hit och vi drack vin och snackade, jag fixade mig och sen mötte jag upp Malin och Jimi från jobbet och deras kompis Maja. Vi drog in till Retro och förade och därefter så åkte vi till Café Opera och hängde inne på VIPen. Jag gillade det stället starkt. Jag brukar ha svårt för nya nattklubbar men förutom Sollan så kan jag se detta som ett nytt ställe att hänga på :)
Mina snyggingar från igår
 
Idag har jag och Erik ätit bakispizza, köpt morsdagspresent i Bromma Blocks (och även jag fick en present, kan visa sen) :D och nu har han åkt in till stan för att träffa en kompis och jag ska snart också åka in med Matilda och dricka drinkar. Är så sjuukt trött dock men det ska nog gå bra, det blir lite mer chill ikväll.
 
Lite pix från dem senaste dagarna:
 
Jag är tjenis med busschaffisarna!
 
Farligt god!

Jag skulle på äventyr
Tacolunch hos familjen Bartoft

Drinkdag på Fridays med Sarisen

Jag och Erik fick post! :)
 
Almisen tvättar och fixar sig fin <3
 
 
Sen ska hon även tvätta Galloway, men det slutar ALLTID med bråk!
 
Erik, Dogge och Nisse hade nördkväll hos oss, dem lovade att gå hemifrån vid 19.30 men jag fick sparka ut dem vid 12 för att jag skulle upp och jobba dagen efter.
 
Det var mina intressanta dagar det!
 
Love J

Mess me up so good until I'm begging for more

Publicerad 2013-05-14 18:49:22 i Allmänt,

Heej!
 
Sen senast har jag jobbat tor, fre och lör. I söndags så var jag och Erik hemma hos Hella och solade, åt tacolunch, sen drog Erik, Micke och Nathalie iväg så jag, Hella och Hampus åt paj till middag och hade det trevligt. Vi åt ute båda gångerna, så jävla härligt att man kan göra det nu, ÄNTLIGEN!
 
Igår så åkte jag in till stan och träffade Sara vi började med en promenad och därefter en jättegod lunch i Kungsträdgården, jag vet inte vad stället hette men vi tog en varsin varmrökt laxsallad med potatis och dillsås. Vi satt på uteservering och tog en cider. När vi var klara så gick vi till Fridays och drack drinkar. Vi testade en ny mojito shaker som var med äpple, den var sjukt god! Där satt vi ett tag och sen parkerade vi oss i Hummlegården en stund och sen avslutade vi dagen med en cider på Östra innan tåget gick. På kvällen var jag helt död, satt ju ute i solen hela dagen utan att dricka vatten men drack massa alkohol och rökte. Men lite senare på kvällen piggnade jag till och Erik gjorde chokladbollar och vi kollade på film.
 
Idag har jag vart på jobbet, öppnade. Efteråt så handlade jag och nu har jag ätit soppa till middag, gott! Ska strax gå två trappor (eller ta hissen) ner till Agnes.
 
Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela