Jessica

Ekman

För dig blottad

Publicerad 2013-06-29 00:58:09 i Allmänt,

Hej alla glada

Mobilbloggar, det var längesen. Har tråkigt på vägen hem. Igår segade jag fram till jobb och sen jobbade jag till 9.

Vaknade 6 imorse. Började 8. Jobbade till 4. Spännande haha. Sen drog jag till Hella och förade, sen blev det bokklubbs möte. Vi läste för dig blottad. I snitt fick den nog 2.5/5. Det bjöds på tre rätters hos Sara, otroligt gott alltihop!! Vi var ett gäng på 5 brudar. Två till kom efter middagen. Det var trevligt. Tyvärr måste jag åka tidigt för jag jobbar imorgon och det tar lång tid för mig att komma hem. Känns surt att tänka att man börjar om 10 timmar, framför allt när man är halvfull och mååste åka hem. It sucks!! Kom på i skrivande stund att jag borde åkt hem tidigare för att få normal sömn men yolo liksom. Bläääääää

Love J

Shopping :)

Publicerad 2013-06-26 21:17:31 i Allmänt,

God kväll!
 
Sitter här och räknar ut hur mycket av mina pengar kunde försvinna förra månaden, med tanke på att jag jobbade väldigt mycket och gjorde inte såå mycket nöjen. Men det blev tyvärr mycket utgifter pga csn, mediciner, presenter plus att jag har börjat spara. Tuuur att jag fick tillbaka en del på skatten haha, annars hade jag aldrig klarat mig! Dock så såg jag min sjuukliga summa på matbutiker, herregud, att jag spenderar så mycket? Jag och Erik har ju ingen gemensam ekonomi när det gäller mat så jag har ingen koll alls på vad han handlar men det här är ju typ orimligt? Dock så köper jag ju en del lunch på jobbet men ändå! Usch, måste VERKLIGEN se över vad man handlar och se till att man inte slänger mat i onödan. Det är ju så tråkigt att spendera pengar på mat, om man inte äter ute såklart, haha det är ju bästa :D
 
Men till något annat, mer spendering av pengar haha, jag träffade inte mamma idag för hon var sjuk så jag ringde in Lilla Lisa istället. Jag köpte en mascara, två nagellack, en nagelfil+borste, ett nagellacksbortagningsmedel, ett linne och en klänning :) Sen gick vi och fikade och därefter så träffade jag Hella och Tessan och vi satte oss på en uteservering och hade det trevligt.
 
Love J

Tropical Berry Mojito Shaker <3

Publicerad 2013-06-26 11:11:28 i Allmänt,

Hola!
 
I måndags så spontant åkte jag in till stan med Malin och David från jobbet, vi åt middag på Fridays och drack drinkar! Trevligt var det. Tog deras ceasar sallad, den var gudomlig!
 
Igår, tisdag, så jobbade jag till 4, därefter gick jag ner till Agnes för sista gången för nu har hon flyttat! :( Efter det så gick jag hem och lagade middag till mig och Erik och vi kollade på sista Johan Falk filmen, nu har vi sett alla.
 
Idag är jag ledig och denna dag ska spenderas i stan med mamma, vi ska shoppa och äta middag.
 
Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela