Jessica

Ekman

I can't tell where the journey will end, but I know where to start

Publicerad 2013-07-31 16:06:36 i Allmänt,

Halloj
 
Är så sjukt sugen på ett Twilight maraton men jag bör nog inte på ett par år haha, jag har ju kört det en gång om året 3 år i rad typ. Jag sitter här nu i ett regnigt Stockholm och dricker en redbull. Denna dag har varit effektiv men ändå otroligt seg. Jag har gjort allt tråkigt hemma, har lite tråkigheter kvar. Jag har fixat mina naglar men det blev inge bra, försökte mig på fransk manikyr, och nu dras jag mellan att gå och fixa vanlig fransk manikyr eller köra en förlängning? Mina naglar är ju rätt långa och fina men jag vill ha fejk naglar, jag tycker typ det är sexigare, men det känns lite onödigt att förstöra dem fina naglarna jag faktiskt har. Jag tänkte fixa det på fredag iaf, så jag har lite tid att tänka. Annars idag har jag kört lite hemmaträning, vill ju köra kondition men jag vågar inte med min fot ännu, ska nog vänta ett par dagar tills svullnaden har gått ner och egentligen det viktigaste att jag kan gå på den utan att det gör ont haha. Men åh hjälp mig, fejk eller riktiga naglar?? Det kommer ändå typ att kosta detsamma så det spelar ingen roll, och det känns dessutom onödigt då att betala samma pris för en manikyr som en förlängning.. men en förlängning är så jobbig att ta hand om, återbesök eller ta bort dem och bla bla bla, help please!!
 
Fossingar igår, lite svullen (och ja jag vet att mina fötter är mongon och att mina stortår går inåt haha)
Fridays och Josefina, däremellan lite shopping, i måndags, snodde bilderna från Malins blogg
 
Lite kläder från senaste tiden som är nyinköpta (eller vissa är från april haha), vet inte vilka andra kläder det var och jag har inte fotat byxor, underkläder eller kosmetika haha. Kläderna är lite smutsiga och inte strukna plus att kvaliten på kameran suger, men jag tänkte iaf stryka klart alla mina kläder ikväll (började förra veckan på det) och sen ska jag försöka tvätta imorgon innan jobbet, det går åt så sjukt mycket handdukar i det här hushållet. Tror jag och Erik använder minst 5 stora handdukar i veckan och lika många små, jag vet inte hur vi lyckas. 
 
Love J

STUKADE FOTJÄVEL!!!

Publicerad 2013-07-29 18:48:21 i Allmänt,

Halloj
 
Idag har det varit en bra dag - fram tills nu men det kommer jag till snart. Dagen började med att gå upp 07.00 och jag åt frukost och gick ut på en PW i en timme, det var så skönt! När jag kom hem så fixade jag mig och sen mötte jag upp Malin och vi åkte till stan och började med lunch på Fridays, vi var inte så hungriga så vi tog bara en varsin förrätt och ett glas. Sen shoppade vi lite och jag kom hem med en plånbok från Marc Jacobs. Därefter så satte vi oss på Josefina och tog ett glas till. Påvägen hem så halkade jag på något och har nu jätteont i foten, kan knappt gå, den är svullen på det stället som gör som mest ont och är röd/blå. Mår typ sjukt dåligt av detta. Var ju typ en hysterisk kul händelse at the time men nu dör jag typ. USCH!!!!!!! Hade ju en del saker att göra hemma, som att dammsuga, diska och laga mat. Men nu har jag skickat iväg Erik på att köpa hem sushi för jag kan som sagt inte stå upp. Ringde vårdguiden nu, dem sa att jag skulle ligga högt med foten och äta smärtstillande (helst också ha bandage men det har jag ju inte hemma så) och blir det inte bättre imorgon får jag besöka doktorn, blää! Jag hoppas innerligt att detta går över BUMS! Jag kommer börja gråta snart, för jag har dessutom tandvärk och mensvärk, hey vilken måndagskväll!!
Fick ju iaf med mig en snygg plånbok hem <3
 
Love J
 

Erik 25 år!!!

Publicerad 2013-07-28 20:57:17 i Allmänt,

Hej!
 
Igår så jobbade jag fram till 7 och sen åkte jag in till stan för att fira Erik som fyllde 25, vi möttes upp på St Andrews med några vänner och åt jättegod mat, jag tog en ceasarsallad. Därefter så åkte Sara, Mackan och Sofie hem och jag, Erik och Xavier gick vidare och satte oss på en uteservering i Kungsträdgården, jag tog en jäger redbull. Det var första gången jag träffade Xavier, som är en gammal kollega till Erik, han är från Frankrike, jätte trevlig kille, vill gärna att han ska visa oss Paris :)
 
Idag jobbade jag också till 7, sen kom jag hem och nu sitter vi i soffan och kollar TV och äter godis, ska ta en snabbdusch och sen gå och lägga oss, så skönt. Imorgon är jag ledig, yeees.
 
Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela