Jessica

Ekman

Träningskläder

Publicerad 2013-01-31 15:42:32 i Allmänt,

Hello
 
Igår hade jag inte direkt den bästa dagen, som ni kanske märkte. Jag var bara helt slut med allt, mådde fortfarande inte så bra i kroppen heller. Jag gjorde seriöst ingenting. Jag förflyttade mig väl mellan sängen och läste, datorn och kollade bloggar samt tv:n och kollade skräp.
 
Idag tog jag nya tag! Jag började dagen med frukost, tog disken, fixade mig och sen åt jag lunch och sen åkte jag till Vällingby och träffade Matilda och vi shoppade och fikade. Jag köpte dock inte så roliga grejer, mest sånt man behöver, jag la mitt krut på träningskläder. Köpte ett par träningsbyxor, en sporttopp, ett träningslinne och en iphone hållare. Men trevligt var det!
 
Nu kom jag nyss hem och jag ska ta hand om hemmet, dvs städa, woho vad roligt! Ska iaf ner till Agnes ikväll och kolla på Date med mig.
 
Love J

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Publicerad 2013-01-30 12:51:09 i Allmänt,

Hej!
 
Usch jag mår inte så bra! Jag är helt hängig i hela kroppen men främst i huvudet. Jag har huvuvärk, jag är snorig och jag har ont i halsen. BLÄ! Tur att man är ledig! Det var främst skönt att få sova ut idag, bara vakna av mig själv och ingen jävla väckarklocka. Det blev att vakna vid halv 10, jag låg och drog mig i sängen i en timme, åt frukost framför Sjunde Himlen och nu sitter jag här och söker lite jobb.
 
Allt känns så osäkert och ostabilt i mitt liv, IGEN. Suck, tar det aldrig slut? Jag måste ha fler timmar att jobba per vecka men frågan är om jag ska söka heltid (fastän jag ÄLSKAR mitt nuvarande jobb) eller söka ett annat deltidsjobb för att kunna behålla mitt nuvarande jobb och jag KANSKE kommer börja plugga till hösten och då måste jag ha ett deltidsjobb men ska jag ens ha detta jobb för jag måste flytta och vart blir det, blir det ens på den här sidan av stan osv osv?
 
Usch, jag blir så trött! I ett halvår seriöst så fick jag ha lite stabilitet i mitt liv, knappt det för när jag flyttade hit till Bromma så hade jag inte ens ett jobb och sen fick jag ett men sen blev jag av med det och nu har jag äntligen ett bra jobb som jag haft i tre månader men jag söker redan ett nytt/ett till. Jag hatar detta. Jag vill bara flytta till en bra lägenhet, gå i skolan, ha ett deltidsjobb under tiden, gå ut skolan och få ett schysst jobb och kunna börja leva på riktigt. Men nog om det.
 
I söndags så tränade jag och sen jobbade jag, i måndags så jobbade jag extra och började bli sjuk och igår tisdag så jobbade jag och sen hängde jag hos Agnes på kvällen. Idag är det onsdag och jag är ledig + sjuk. Men jag har egentligen 1000 saker att göra, jag får se hur långt jag hinner idag. Åh nu blev jag på så sjukt dåligt humör nu när jag radade upp mitt liv sådär. Så jag säger hejdå nu.
 
Love J

Trött på en lördags kväll

Publicerad 2013-01-26 22:03:57 i Allmänt,

God kväll
 
Jag sitter här och är jättetrött men jag kämpar på med ett inlägg till er ändå.
 
I onsdags så åkte jag och Erik till Hella och Micke och åt tacos och kollade på skräckfilm, Psych 9, bra men ändå inte.
 
I torsdags så åkte jag och Erik och handlade nödvändigheter på Ö&B, billigt billigt!
 
I fredags så jobbade jag och efter jobbet så gick jag ner till Agnes (efter en pizza middag med Erik) och vi drack groggar och snackade skit till två på natten.
 
Idag är det lördag och eftersom att detta är min jobbhelg så har jag ju givetvist arbetat. När jag kom hem så har jag och Erik kollat på Paranormal Activity 4. Nu som sagt håller jag på och avlider av trötthet. Jag ska sminka av mig och däcka i sängen, imorgon blir det gym och jobb!
 
Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela