Jessica

Ekman

Valborg

Publicerad 2013-04-30 09:50:25 i Allmänt,

God morgon!
 
Igår mådde jag pyton! Jag var bara hemma hela dagen med halft feber och hostad en massa så nu har jag ont i ryggen och bröstet :( Jag städade, dammsög och vek alla mina kläder. Så något fick jag ju gjort iaf.
 
Idag har jag lite saker att göra, det är Valborg och jag får se hur allt blir ikväll men trevligt blir det nog iaf. Jag ska dock inte dricka för jag vill bara bli frisk så det får bli läsk för min del. Jag ska svänga förbi Vällingby och köpa strumpbyxor bl.a. och sen svänger jag förbi BP för att hämta ut min kjol, kanske bär jag den ikväll, beroende på om jag hittar något bra att matcha den med, det kommer nog att vara rätt kallt ikväll också så det kanske får bli jeans ändå. Jag hör av mig sen, puss puss, P.S. jag SA ju att BB va preggo!! :D Skojigt för henne!
 
Love J

I wanna say I´m sorry but I´m really not

Publicerad 2013-04-28 20:11:11 i Allmänt,

Hej
 
Vad jag kände att mitt förra inlägg var lärorikt haha. Insåg att man inte kunde "läsa" det på datorn, vet inte om det går från alla telefoner heller. 
 
Gårdagen blev bättre iaf, när jag blev klar med tvättstugan så drog jag hem till mamma och grillade där tillsammans med hennes familj och Hellas familj. Vi åt fläskytterfilé med potatisgratäng, grillad majs och tomat, sallad, gott bröd och olika såser. Drack lite alkohol gjorde vi också, blev Asti, Smirnoff och en jordgubbshot! Sen drog jag in till stan och träffade upp Erik och hans 7 grabbpolare och vi gick till ett underligt ställe som hette Cliff Barnes, det var som en nattklubb men när man skulle in så var det som att gå in i en lägenhet men när man kom in så var det som en gammal skola. Folket där var sköna men enligt mig sög musiken, bara svenska och eller schlagerlåtar. Vi stannade bara till 12 och sen drog vi hem, Erik va trött, hade supit sen 2 på dan och jag är ju ganska så förkyld. 
 
Min förkylning släpper inte, blir tokig. Nu har jag en förjävlig hosta som aldrig försvinner. Känner mig helt sänkt. Idag åkte jag och Erik till Täby och gick runt och kollade i affärer, inget följde med hem förutom en ny klösbräda till missarna. Vi hälsade på Sara på hennes jobb och så åt jag och Erik grymmaste maten på Tegel. Jag tog deras lax med potatis och räkaioli. TO DIE FOR! Nu är vi hemma och har fixat lite tråkiga saker som vikt tvätt, städat och deklarerat. Nu ligger pizzan i ugnen, snart klar, och vi ska kolla på Johan Falk. Jag är dock inte hungrig och är mest trött men ska försöka hålla mig vaken en liiten stund och få i mig en matbit. 
 
Love J 

Life

Publicerad 2013-04-27 21:34:27 i

💖💋💎👠👗💄🎀👛💏👯👉👈👌✌👄😜☀⭐🍓🍒🍭🍧🍸🍹🎶🎵🎼🎧🚬💵📣🔊🎈🎉💝🆒🆓💟🔛🔝🔜🕒

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela