Jessica

Ekman

Middag och bio

Publicerad 2012-09-28 21:43:42 i Allmänt,

God kväll
 
Idag så var jag på gymmet för första gången på månader, det var jäääävligt skönt! Så skönt att jag känner mig peppad för det! Efter det så åkte jag hem och fixade mig och sen träffade jag upp min Erik i stan och först så köpte jag en tröja som jag troligtvis ska ha imorgon kväll och sen så gick vi och åt middag på Vapiano, jag tog en ruccola ravioli, väldigt god som vanligt! Efter detta så gick vi på en tidig bio och såg Looper, den var väldigt bra! Nu har vi nyligen kommit hem och jag ska hoppa i säng snart. Imorgon väntar en heldag hos far min och sen utgång!
 
Love J

RECOVERY

Publicerad 2012-09-27 18:46:10 i Allmänt,

Hej!
 
Den här veckan är en "återhämtningsvecka" för mig. Jag har inte haft en enda sak inplanerad (efter jobb) och det är jäkligt skönt, så har jag inte haft det på flera veckor. Jag har bara EN sak inplanerad och det är på lördag så det är inte så konstigt, och nu är jag ändå ledig fyra dagar i sträck så det är ingen "fara". Jag har börjat på ett nytt jobb denna vecka. Det går bra! Jag trivs! Är så jäkla glad. Det var dock väldigt jobbigt att säga hej då till dem på Enebydungen trots att jag bara jobbade där knappt tre veckor. Men sånt är livet! Ibland ska man gå vidare. Nu är jag härmed anställd på ICA Tappström och här hade jag gärna tänkt att stanna ett (långt) tag. Jag insåg att jag har haft fyra jobb på fyra månader sen jag flyttade.
 
Ikväll har jag tvättstugan, suger men måste få det gjort, gjorde inte det sist när jag skulle det så det är dags! Annars så ska jag bara ta hand om mig själv, ta en lång dusch, måla naglar, noppa ögonbrynen m.m. Just det, kom på att jag hade en till sak inplanerad, imorgon faktiskt, men det är bara bio så det är ganska chill ändå, det ska bli mys, och jag är ju som sagt ledig.
 

Love J

ind i clubben når de tøser skinner ligesom diamanter

Publicerad 2012-09-23 14:42:45 i Allmänt,

Hej svejs!
 
Idag så åkte jag och Erik till Västermalms gallerian när de öppnade och shoppade lite. Jag köpte ett par jeans, ett par leggins, ett par strumpbyxor, ett puder och en rouge. Han åkte och jobbade och jag har städat bl.a. Jag har tvättstugan om någon timme och sen så ska jag diska, laga mat och sen kommer Erik hem. Vi ska mysa ihop oss i soffan med gottis och en bra film.
Detta fick jag med mig hem idag:
Dessa fast i ljusare färg
Ska testa nytt puder, läskigt men jag har hört så bra om det och dem i affären rekommenderade verkligen det så jag får hålla tummarna för att det är bra!
 
 
Jag ÄLSKAR att hösten är här, lite kallare, lite tjockare kläder, te, löv, fika, filmkvällar, mörker, halsdukar, skinnjacka osv. MEN och det är ett STORT MEN(!) det tråkiga med hösten detta år är att sommaren knappt han komma hit till vårt avlånga land. Jag har inte spenderat en enda dag på stranden detta år, jag har inte badat detta år, jag har inte använt bikini mer än 5 gånger detta år, jag har inte blivit det minsta brun detta år. DET SUGER! Så därför är hösten inte lika välkommande som vanligt men jag måste ju ändå bara säga att jag bara älskar det!
 
Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela