Jessica

Ekman

Hata IKEA

Publicerad 2012-11-30 22:03:20 i Allmänt,

Hej!
 
I onsdags så var jag hos sjukgymnasten och tränade, det gick relativt bra, hur SJUK träningsvärk i bakre låren, jisses! Efter detta så åkte jag och Erik och hämtade Nathalie på dagis och var lite barnvakt tills hela familjen kom hem, då gick vi och köpte pizza.
 
Igår så var jag och Erik på IKEA och skulle främst shoppa julmyssaker men de hade ju nada så jag blev så jävla besviken! Köpte med mig 6 kulor iaf. Vi gick och kollade lite på outleten också innan.
 
Idag har jag tagit en mysig promenad i det mysiga vädret och sen så jobbade jag. Kom hem vid 8 och jag och Erik har kollat på American Horror Story och ätit julgodis. Nu blir det Beck och mera godis.
 
Love J

En helt vanlig onsdag

Publicerad 2012-11-28 10:44:35 i Allmänt,

Hejsan!
 
Igår jobbade jag och när jag kom hem så lagade jag vitlöksmarinerad ryggbiff med jumbo frites, vitlökssmör och en jättegod sås till mig och Erik. Gott var det! På kvällen såg vi Cockpit och åt godis.
 
Idag ska jag till sjukgymnasten om några timmar och sen så ska jag vara barnvakt till Nathalie. Har fixat lite här hemma på morgonkvisten och ska fortsätta nu och försöka hinna äta lunch innan jag ska iväg.
 
Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela