Jessica

Ekman

I'll make you call me daddy, even though you ain't my daughter

Publicerad 2012-05-31 13:41:01 i Allmänt,

Idag så har jag kollat en del på BB, jag måste ju bara säga att jag fullkomligt älskar den här veckan! Det är ABSOLUT den bästa, och håll utkik, ikväll kommer ju de gamla deltagarna från denna säsong in och ska FESTA! I övrigt har jag bara småfixat en massa, imorgon flyttar vi! Näe jag kan inte sluta tjata, det är så jävla underbart att jag skulle kunna skriva det tusen gånger om och ändå inte tröttna på mig själv! Jaja nu ska jag iaf åka och jobba på ett nytt jobb, spännande!


Love J

I can move fast, I can move slow

Publicerad 2012-05-30 18:01:50 i Allmänt,

Provet gick helt okej, trots alla studenter som åkte utanför byggnaden och hade hög musik och skrek hela tiden haha, fönstrena i skolan pulserade fan :P Nu kom jag hem för ett tag sen, har ätit middag och nu sitter jag med inlämningsuppgiften, sen blir det att ta en lång dusch och bara ta hand om mig själv. Det blir nog att söka jobb på det också, sen äntligen sängen!!


Jag idag!

Love J

STRESS

Publicerad 2012-05-30 10:45:30 i Allmänt,

Morrn!

Igår så hade jag och sötnosen det väldigt mysigt när han kom hem efter jobbet. Vi handlade med oss den sista Farsta Strand mackan typ någonsin! Nej, förhoppningsvis hälsar vi på någon gång och köper med oss en, men sista gången när vi bor här iaf! Efter det så badade vi, också för sista gången här! Vi var ensamma så vi satt ute i vardagsrummet och kollade på en skräckis och åt godis. Inatt har vi haft en riktig mysnatt, vi har verkligen legat och hållt om varandra heela natten.

Idag är det panik-dag. Stress packa, stress fixa, stress plugga och snart måste jag stress äta och efter det åka in och skriva ett prov och efter det stress plugga igen och skicka in en inlämningsuppgift. Egentligen den sista men den förra jag gjorde måste jag komplettera på så det har jag i rest också, jävla fitt skit!!!!!!!! Ingenting går bara smidigt och bra, allt ska bara fucka sig hela tiden!! Är så less på allt, nästan. Flytten är ju dock jävligt fin :) Jaja nu ska jag stressa vidare här!!

Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela