Jessica

Ekman

Lördag

Publicerad 2012-03-31 14:20:46 i Allmänt,

Hej hej!

Haha svar till Sara, gå upp 10 kg så garanterar jag att du blir motiverad ;)

Igår så åkte jag förbi Eriks kontor på Kungsholmen, vi var även högst upp (14 våningar) utomhus helt öppet (förutom en betong vägg som gick upp till brösten kanske) och fy satan vilken svindel jag fick! När man står och kan röra deras logga uppe på taket liksom, usch, men fint var det ;) Det började hagla precis när vi skulle gå därifrån så vi stannade inomhus en stund och drack en kopp te och sen begav jag mig hem till Hella. Vi chillade, umgicks med barnen, åt väldigt god middag, kollade lite på Sammys Äventyr med barnen samt kollade på Let´s Dance, mitt fredagsmys fick bestå av physalis, jordgubbar, te och bubbelvatten :( Jag åkte hem på kvällen och när jag kom hem så mös jag och snutten.

Idag så är det lördag(!) ÄLSKAR ju lördagar ;) Så dagen började med MYSFRUKOST, blev två minibaguetter med ost och skinka samt te och apelsinjuice. Vi satt läänge och mös sen så har vi mest degat i sängen, kollat på American Pie (förberedande inför bion nästa vecka) spelat NHL och nu ska vi in till stan och möta upp några grabbar.

Love J

We're higher than a motherfucker

Publicerad 2012-03-30 12:20:22 i Allmänt,

God dag!

Självklart räknas alla läsare Hella men varför kommenterar ni inte (tjejer) angående Titanic då? Är det ingen som är sugen??

Sitter här med lunchen, blev ruccola ravioli igen i och med att jag hade färsk pasta och ruccola som behövdes ätas upp, den här gången blev det hur gott som helst, konstigt det där. Imorse hemmatränade jag igen, samma som igår, ställde mig ju på vågen igår och insåg att jag bara går uppåt och inte neråt i kg så nu är jag lite mer taggad på träningen, mitt mål för att vara realistik är att gå ner 11 kg, för att vara lite mer orealistik vill jag helst gå ner 15 kg och jag vill absolut inte höra något om att jag är "fin som jag är" för visst är jag det men jag tror att min kropp och själ mår lite bättre om jag lättar ett par kilo. Pluggat lite grann har jag hunnit med också och nu ska jag bege mig till min älskade syster och syskonbarn.

Ha en fin fredag.

Love J

Music

Publicerad 2012-03-29 17:58:33 i Allmänt,

Hellu

Nu är jag färdigpluggad för dagen. Känns skönt. Erik är på väg hem med hemmagjord pizza så en stund i ugnen och sen är den färdig (en till fuskdag då det blir mjukt bröd på en vardag) men jag sköter mig så jävla bra ändå så jag tänker inte ens ha en enda ångesttanke. Match ikväll igen, denna gång går den på 10:an så nu behöver vi inte köpa den så det är ju bra. Min musiklista från dagen nr 2:
Calvin Harris feat Ne-Yo - Let´s Go
David Guetta feat Nicki Minaj - Turn Me On
Nicki Minaj - Starships
Pitbull - Back In Time
Train - Drive By
Ben (L´Oncle Soul) - Seven Nation Army
Bob Sinclar feat Pitbull and DragonFly and Fatman Scoop - Rock The Boat

Nu vankas det food.

Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela