Jessica

Ekman

Torsdag

Publicerad 2012-06-28 17:26:59 i Allmänt,

Hej!
 
Igår åt vi inte bara sushi utan kina mat också :) Det var så otroligt gott! Anledningen till detta var dock att vår favorit sushi har tagits bort :( Det blir en fucking jävla Subway! Åhhh :@ I alla fall. Vi såg Men In Black 3 i 3 D, den var sjukt bra! :D
 
Idag så har jag arbetat, det går väldigt bra :) Är så glad för den här tjänsten, synd att den inte håller i sig till hösten! Träffade en tjej där som känner Erik och hon bor i samma hus som oss, väldigt trevligt :) Ikväll ska jag leka med Agnes. Ellinor och hennes vänner kanske också hakar på. Men först ska jag duscha och städa, fun! Or not.. 
Sista av mina bilder från Gutelandet, Erik kanske har några på lager dock.
Shopping, mysmiddag, promenader, glass, fotboll, alkohol, kyrkbesök, fika, resturangbesök och mys med kissemissar var en del som jag hann med på min Gotlands resa :D
 
Love J
 
 
 
 

På dejt!

Publicerad 2012-06-27 16:51:26 i Allmänt,

Hej!

Är på dejt med Erik! Han prövar kläder för tillfället och därför passar jag på att blogga. Igår så somnade jag redan vid 6 på eftermiddagen och sov fram till klockan ringde vid 5, dock vaknade jag ett par ggr men inte i längre sträckor. Nu som sagt är vi på dejt. Vi ska äta sushi snart och sen blir det bio. Så jävla mysigt :)

Love J

Monday

Publicerad 2012-06-25 21:04:13 i Allmänt,

Tjenis!
 
Idag efter jobbet så kom Sigge hem till oss, vi åt mellis och sen så åkte vi till Bromma Blocks och Erik köpte ett luftgevär bl.a. Vi köpte med oss pizza hem och nu ska jag göra mig redo för sängen, kommer ju inte komma somna på ett tag såklart så det blir TV/film/bok/tidning.
 
Love J
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela