Jessica

Ekman

Kräftskiva!

Publicerad 2012-07-29 11:42:15 i Allmänt,

Hej!
 
Jag har jobbat i princip varje dag (förutom onsdag) och nu i helgen är jag ledig. På onsdagen så köpte jag presenter och lite sådär, annars har jag typ vart på ungdomsmottagningen, tvättat och kollat DH. I torsdags så lekte jag lite med Ellinor, vi tog en promenad och så solade vi solarium.
 
I fredags så kom Lilla Lisa över, vi hade kräftskiva, drack drinkar, Asti och Smirnoff och så kollade vi på Project X, har sett den x antal ggr nu men den är ju för jävla grym! :D Hon sov över här och igår så åt vi donken, myste med kissemissar och sådär. På kvällen kom min älskling hem, så mycket som jag har längtat!! :D Han fick sin present, han blev överlycklig! Kan visa sen vad det var. Vi handlade lite snabbt i Brommaplan också, köpte med oss lite snask hem bl.a. sen så kollade vi på Sjätte Sinnet.
 
Mysigt att skeda <3
Haha så jävla skön bild!
Väldigt god smak! Chokladen i mitten är den godaste ever! Den smälter i munnen..  
Mojito med Cajsa!
Crazy cats!
Mysigt att sova med/på mamma <3
Kräftskiva i fredags!
 
Love J

Mojito!

Publicerad 2012-07-23 11:37:45 i Allmänt,

Hej!
 
Igår så jobbade jag och sen kom Cajsa över, det var supermysigt :) Vi drack mojito, vin och åt pizza och massa snask.
 
Ikväll ska jag jobba.
 
Kattbilder:
Hände en olycka i sängen den första dagen men nu går det jättebra
 
Love J

Fredag

Publicerad 2012-07-20 14:06:49 i Allmänt,

Halloj!
 
Igår så jobbade jag till 16.30, därefter så köpte jag och sötnosen med oss sushi hem och jelly beans bl.a. sjukt gott, första gången jag testar! Vi kollade på en Beck film och snaskade lite, mös och sådär.
 
Idag så börjar jag om 1 h så jag ska strax bege mig till tåget. Idag lämnade Erik mig, buhu, ensammen i en vecka, en hel vecka liksom! Vi har inte varit ifrån varandra mer än 5 dagar på dessa snart 4 år tillsammans, det kommer bli jobbigt (men kanske även lite nyttigt) helt ensammen är jag ju trots allt inte, djuren har jag ju :) Däremot lämnar halva min familj och halva min vänskapskrets mig också denna vecka så det kommer att bli ganska kämpigt. "Tur" att man jobbar så mycket, då blir det inte lika jobbigt.
Iaf bilder från släkt-träffen kommer här:
Märks det att de är syskon? EXAKT likadana kläder hade dem på sig
Nyblivna föräldrarna :)
 
Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela