Jessica

Ekman

Ledig onsdag

Publicerad 2012-02-29 17:28:14 i Allmänt,

Hej hej!

Igår så var jag hemma hos Moa tillsammans med Hanna och vi fikade, gjorde hemmagjorda pizzor och spelade spel. Väldigt mysigt <3 Kul att Moa är på besök i Sverige och trevligt att få träffa Hannisen också, för vi har inte heller setts på ett tag! 

Bilder från igår! Haha vår pizza ser nasty ut men den var mycket god, vi gjorde två!


Bilder från vår promenad idag

Idag har Sigge varit här på en snabbis höhö, snabbt pluggande dårå och sen så har jag varit uppe i centrum och fixat lite hemliga saker samt handlat ansiktstvätt, solbrillor (dem jag har på mig på bilderna från idag) samt solade 20 min, nu blir det inget mer solande för mig förrän i sommar då det är på riktigt! Lunch har ätits och som sagt promenad har varits på. Nu får jag se vad som återstår av denna dag.

Love J

En dag med Alex

Publicerad 2012-02-28 09:04:36 i Allmänt,

God morgon!

I söndags så åkte jag och Erik till Nacka Forum en snabbis och jag handlade nagellack, nagelfil, mascara och puder. På kvällen var det ju BB söndag och Juliana åkte ut, helt okej enligt mig, hon har ju inte synts så mkt i huset men jag tycker att det är dumt att hon ens fick vara nominerad eftersom att hon kom ju in lite sent hon med. Petronella gick ju ut självmant, lite synd tycker jag för hon var ju skön men det är ju självklart hennes val.

Igår så var jag i skolan och hade matte, jag har noll förståelse för det vi håller på med nu och det är lite jobbigt för provet är om en vecka. Efter skolan så var ju tanken att jag skulle åka hem men jag var hungrig och tänkte att jag skulle träffa Alex och äta en lugn lunch med honom eftersom att jag stressade sönder senast. Så jag kom hem till honom, lekte med hans katt och hund, vi gick ut med hunden och sen så åkte vi till Centralen och åt plankstek, drack cola/bärs och åt baguette. Efter det så drog vi en liten shoppingrunda i Gallerian och på NK, jag köpte dock bara strumpbyxor och efter detta så gick vi och fikade på Wayne´s med en varm choklad och marsmallows för min del. Dit kom även Philip och efter detta så gick vi till Tures och Alex fortsatte bärsa och Philip började och jag höll mig till vatten och cola. Efter detta kalas gick vi till East och satt på deras uteservering och kedjerökte, drack och värmde oss under värmelamporna.

Min halvuppätna mat (ser så vidrigt ut) :P Och Alexs öl!

@ Wayne´s

@ Tures

@ East

Love J

Kort inlägg

Publicerad 2012-02-26 10:54:55 i Allmänt,

Helluu

Igår så var det bebbakalas, Nathalie fyller 4 år på tisdag men hade då sitt kalas igår, hon fick mest kläder utav alla och hon fick en rosa kjol, en vit t-shirt med massa körsbär på samt en marin-Hello Kitty klänning av mig och Erik. Vi åt tårta, kakor, drack te och saft och hade det mysigt. Sen så när alla gick så stannade jag och Erik kvar hos Hella och åt tacos och kollade på filmer medans Micke var på svensexa.

Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela