Jessica

Ekman

I´m Back!(?)

Publicerad 2012-08-30 11:33:06 i Allmänt,

Hej!
 
Det var ett tag sen nu, ser att ni fortfarande har hopp för mig i och med att jag har ett par besökare om dagen ;) Vad fint av er :) Senaste tiden har varit hm, rolig, tråkig, bra och dålig. Jag har bl.a. varit hemma hos Hella på poker kväll, vann tyvärr inte, jag har varit hos pappa på grillkväll, jag har varit på klassfest, jag har varit på Galway´s, jag har varit på bio, jag har varit ute och ätit, jag har inte kvar mitt jobb längre, jag har varit på arbetsintervjuer, jag har varit på picknick, jag har haft barnbesök som har varit på kattbesök, jag har jobbat mycket, jag har varit på AW. Jag har säkert gjort lite mer men allt fastnar ju inte i minnet. Jag har också numer Instagram haha, jag föll för trenden tyvärr. Jag tror att jag heter jessicaekman1 där. Där har ju bilder kommit upp iaf den senaste tiden.
 
Märker ni att vintern snart är här? Och då menar jag inte att det är kallt och är tråkig som alla andra med det här med vädret utan man känner det verkligen i luften. Jag som inte ens har upplevt sommaren ännu, och än en gång då menar jag inte för att vädret har sugit men jag har ju jobbat i princip varenda dag sen tio veckor tillbaka och jag har inte haft en enda chans på stranden och inte badat en enda gång. Jag hade min vecka på Gotland i början på juni men ingenting hade öppet då och det var väldigt kallt i vattnet. Tur att man ska till Lanzarote om ett par månader :P (måste dock hinna träna ihjäl mig innan annars tänker inte jag åka)
 
Som sagt följ mig på Instagram, Facebook och så får vi se hur bloggen går :) Kanske dyker upp om en timme, en dag, en vecka, en månad, eller aldrig ;)
 
Love J

Lördag

Publicerad 2012-08-04 17:32:48 i Allmänt,

Hej hej!
 
Jag har blivit dålig på att blogga på senaste tiden, jag tror möjligtvis att denna bloggtrend kommer att dö ut för mig inom kort.. jag har ju slutat läsa bloggar (förutom tre kompisars bloggar och dem bloggar typ 1 gång i månaden) samt att jag känner att jag varken har tid eller lust längre. Jag känner inte detta behov av att dela med mig på datorn om vad jag har gjort under min dag eller vad för kläder jag har köpt. Kanske det bara är en fas just nu att jag känner så, så jag låter bloggen vara kvar ett tag till (eller för alltid) och jag bloggar bara då jag verkligen vill och inte när jag känner att jag måste göra det (som typ nu) I alla fall, i torsdags var jag också hemma och var sjuk, Hella kom förbi en stund och åt och sådär. Igår så var jag på jobbet och efteråt så åt jag och Erik middag med Hella, Micke, Fredde och hans brud och sen gick vi på bio och såg Batman filmen, jag har knappt sett någon av dem filmerna innan men den här var i alla fall riktigt bra.
 
Idag så har vi vart hemma och tagit det lugnt, vi var ute en stund i solen men annars så har vi bara ätit och jag och Galloway har sovit ihop en stund halft på varandra, det var mysigt. Ikväll kommer lite människor över och det blir en eventuell utgång.
 
Love J

Sjuk

Publicerad 2012-08-01 15:38:30 i Allmänt,

Hej!
 
I söndags kväll så kom pappa hit och vi hade det väldigt trevligt. I måndags så jobbade jag och sen kom Hanna hit på middag och hälsade på lägenheten och katterna. I tisdags så jobbade jag och sen kom Alice och Sara över på middag och kattvisit.
 
Idag är jag tyvärr sjuk, är förkyld, det suger, jag vill ju jobba! Missar Hannas födelsedagsmiddag ikväll också :( Det har bara blivit TV-tittande för mig idag. Ska försöka sova av mig förkylningen.
 
Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela