Jessica

Ekman

I'll be fine once I get it, I'll be good

Publicerad 2012-04-29 19:02:09 i Allmänt,

Hellu

Sugig dag, känns som det är många sådanna dagar nu för tiden tyvärr. Men det är just dem här pluggdagarna som suger. Sitta inne i ett rum i mjukisar, osminkad och ha näsan i boken hela dagen. Skittråkigt, skönt det låter för andra kanske men jag blir alldeles för rastlös. Jag vill börja jobba NU! Och sen blir det skönt när man pluggar igen för då kommer jag i alla fall åka till skolan, träffa nya människor osv. Jag valde ju distansplugg endast för att jag inte trivs i klassrum att plugga för att man måste alltid hålla tal, göra redovisningar, grupparbeten, prata högt om sina åsikter, läsa högt osv, det är inte riktigt min grej, tror (och hoppas) att det inte riktigt blir så på YH. I alla fall, nu har jag gjort första deluppgiften och nu ska jag läsa ett kapitel till och fortsätta med andra uppgiften sen är jag klar för dagen och borde egentligen göra tusen andra saker som vanligt men det blir nog chill med tv:n, dvs BB kväll!

Bilder från igår

Love J

Söndag

Publicerad 2012-04-29 12:37:25 i Allmänt,

Hej hej!

Igår hann jag ju inte med så mkt innan jag åkte vidare tyvärr men förmiddagen var åtminstone mysig. Jag och Erik gick ut och satte oss vid Magelungen en timme, så jag skippade solariumet. Vid tre åkte vi till min faster och kusiner i Tyresö och åt en jättegod smörgåstårta och sen bjöds det på kladdkaka, kärleksmums och kakor, te och cola dracks också. På tidiga kvällen åkte jag och Erik in till stan och träffade Sara, Mackan, Jenny och Jocke och dem åt middag men jag och Erik tog bara något litet då vi redan hade ätit så mycket. De skulle vidare på Raw Comedy så vi begav oss hem med lite godis och började kolla på första Batman filmen.

Idag har jag pluggat matte och nu ska jag börja plugga Försäljning och Service.

Love J

You don't really know about nothin' nothin'

Publicerad 2012-04-28 09:56:20 i Allmänt,

Hej hej!

Blev klar igår med uppgiften, YEES! Middagen var god och promenaden var mysig. Fick massage igår länge av min sötnos, somnade till slut, klockan var runt 9, sov till halv 9 imorse, synd att hela fredgaskvällen bara försvann men jävligt skönt var det också att bara sova, jag var ju så otroligt trött efter hela plugg dagen.

Idag har jag massor som står på schemat men jag får se hur mycket jag hinner med, klockan tre ska jag och Erik vara hos min faster och kusiner då det är kalas på G, god mat och förhoppningsvis lite fika bjuds det på!

Love J

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela