Jessica

Ekman

UUNNDDEERRBBAARRAA MMÅÅNNDDAAGG!!

Publicerad 2011-10-31 14:20:27 i Allmänt,

Heej!

Har egentligen inte så mycket att skriva idag, orkar inte lägga in bilder på datorn heller (men lovar att göra det någon gång) Igår så kollade jag och Erik på Pearl Harbor, ännu en film jag rekomenderar att se i höstmörkret. Erik köpte även hem en Ben and Jerrys till mig, det blev Nordic Water Peace, MUMS!

Idag har jag hunnit med en del, det är så skönt, klockan är bara två, jag har hela dagen på mig, känns underbart. Jag har tagit långfrukost med älsklingen, jag läst ett kapitel i Naturkunskapen och besvarat på frågor inför provet, jag har ätit lunch, pasta carbonara och jag var nyss ute på en promenad, det var jätteskönt!

Nu ska jag göra mer nytta men framförallt bara NJUTA av den här underbara dagen!
Mer filmtips kommer här:

Top Gun
Livet är en schalger
Stulna år
Slumdog Millionere

<3

Maaat

Publicerad 2011-10-30 13:33:40 i Allmänt,

Tjenis

Igår så åkte jag och Erik till Vallentuna till min papppa, där var alla hemma (förutom Rickard) och Hella och barnen följde med dit också. Vi åt lunch, kollade på Anastasia (bästa filmen) och kollade igenom gamla fotoalbum. På kvällen så kollade vi på Änglar och Demoner hemma i Farsta.

Idag mår jag inte alls bra, har ont i huvudet, halsen och magen. Ska spendera dagen hemma med skolarbete (förhoppningsvis) och massa mys, Erik är hemma från jobbet idag eftersom att han fortfarande är sjuk, förmodligen är det han som har smittat mig :( Jag håller just nu på med att laga lax med pesto och ruccola och till det blir det potatis. Usch jag mår verkligen piss :( Juste kom på att när jag skrev Kvarnen igår så menade jag absolut inte den i Vallentuna utan den på Söder, men frågan är iofs vad som är värst? :P

Did U Have An Awesome Night?

Publicerad 2011-10-29 09:43:36 i Allmänt,

God morgon!

Jag åkte som sagt till Västra Skogen igår, hem till Filip där han, Elias och deras kompis Victor var. Vi drack, spela tv-spel och lekte med hans DJ- utrustning. Han bodde huuur fint som helst. Sen så vandrade vi vidare till Carmen, där halva Eriks klass var, där var det röj! Sen så drog vi till -euw vill knappt säga det- Kvarnen.

Stället i sig var ganska dåligt men vi var ju ett bra sällskap (dock försvann vissa personer spårlöst..) Det var väldigt skumma människor där, det var en blandning av en massa äldre damer som bara bad om en sak, och herrarna med för den delen, turkar, bögar, stora killar, alternativa tjejer och sen så vi (haha som jag iofs nu tänker till i efterhand var ett ganska konstigt gäng vi med). Jag tog en taxi hem och var hemma vid halv 3, somnade nästan på direkten och vaknade för typ en timme sen. Idag blir det äventyr :) Men först ska jag frächa till mig!

<3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela