Jessica

Ekman

Sushi all day all night

Publicerad 2011-11-30 21:02:33 i Allmänt,

God kväll!

Igår så hade jag det supermysigt med Ejik Pejik, han är min sötnos, mitt allt. Jag har saknat han såååååå mycket. Jag fick tio röda rosor av honom, myyys :) Han fick en liten present av mig också, nämligen Mysteriet På Greveholm :P

Idag har jag jobbat igen, det har gått bra, tiden gick ganska snabbt. Efter jobbet så mötte jag upp min kärlek i T-centralen och vi åt sushi på vårt vanliga ställe. Efter det så kollade vi lite i butiker men hann inte kolla mycket för de stängde ju sju så jag kom inte hem med något tyvärr. Nu ska vi kolla på film och ha de mys!

Jag idag, syns inte på bilden men jag håller på att spara ut mina ögonbryn nu så att jag ska gå till ett proffs och fixa dem, jag känner mig som en hårig get men men vill man vara fin...

Tjing!

How can I trust someone who's lying to me?

Publicerad 2011-11-29 20:05:01 i Allmänt,

God kväller

Åh sitter här och kan knappt ha ögonen öppna! Är så satans trött. Igår så träffade jag mamma och vi åt pizza MUMS. Från och med nu hatar jag ALL pizza förutom Russe (eller Dallas som dem nu heter på Istanbul) Vi satt och snacka skit ett tag men jag åkte hem innan åtta igen.

Jag har gått upp tio kilo sen jag träffade Erik, TIO FUCKING ÄCKLIGA JÄVLA KILO. Det är mycket, extremt mycket. Jag har aldrig vägt så här mycket i hela mitt jävla liv. Tre år sen jag var tio kilo lättare. OMG. OMFG. Jag vägde mig nämligen imorse hemma hos pappa och insåg detta. HJÄLP. Nu ska jag gå ner, nu ska jag faaaaaaaaaaaaan mig gå ner i vikt alltså. Så jääävla äckligt. Usch! Jag ville kräkas upp min mat idag bara för att jag är så vidrig, men det gjorde jag inte. Och det kanske inte är så bra att börja så. "Den enkla vägen". Utan faktiskt kämpa för det. Nu jävlar blir det ändring. Helst skulle jag vilja gå ner 18 kilo (jag menar jag vägde ju ändå redan för mycket innan jag träffade Erik) men kanske kan börja med mina tio. Eller??

Iaf jag kan ju uppdatera er vecka för vecka och se hur det går. Ni håller tummarna för mig va? Jag tog därmed en morgonpromenad idag (kan inte börja hårdträna än pga min onda hals) och sen så ringde mamma och sa att de behövde mig på jobbet, så jag åkte dit och jobbade mellan 12.30-16.30 och ska jobba där halvtid resten av veckan. Är hemma i Farsta nu, det känns lite konstigt. Får se hur det här artar sig..

Bilder från 2008


Ni kan ju passa på och jämföra hur min kropp var här och hur den är nu. Och i bland var jag ändå ganska kraftig 2008, fatta hur jag blir nu efter en svullperiod, EEEEUWWW.

2007

Publicerad 2011-11-28 13:09:32 i Allmänt,

Hellu

Vaknade vid tio idag, skönt att sova ut lite (somnade runt 12 igår) Har tagit det lugnt på morgonkvisten, bara ätit frukost, kollat på vänner och suttit vid datorn och slappat. Men nu ska jag sätta fart och plugga för vid fem ska jag träffa mami för middag (hoppas verkligen på en russe)

Bilder från 2007

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela